Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálom a nőket?
Sziasztok!
Az egész ott kezdődött,hogy még tavaly együtt voltam kb fél évig egy lánnyal,és ő nagyon csúnyán becsapott,igaz h hülye voltam,utólag már nagyon összeállt a kép,viszont nagyon szerelmes voltam,igy minden szavát elhittem!
Azóta képtelen vagyok bárkire is ránézni,hiába nézünk vmi jó csajt facebookon a haverokkal,csak annyit tudok hozzáfűzni ez is ugyanolyan undorító büdös f.asz.szopó kur.va mint a többi!
Csajozás sem megy azóta,flegmázok,bunkóskodom az összes csajjal,mert véleményem szerint egyik sem érdemli meg még azt sem h kedvesen szóljak hozzá!
Egyszerűen képtelen vagyok ezen a gondolkodáson változtatni!
Előre is elnézést ha vkit megbántottam,akinek nem inge.. :)
Köszi a válaszokat!
általánosíthatsz,
"f.asz.szopó kur.va " hát végül erre biztos fognak kelleni
na én is így állhatnék a férfiakhoz, de akkor csak a magam ellensége lennék
Te is az leszel, nekem ugyan mindegy mit csinálsz, Te döntésed N
A kérdésedben a válasz: "Az egész ott kezdődött,hogy még tavaly együtt voltam kb fél évig egy lánnyal,és ő nagyon csúnyán becsapott..."
Van aki az ilyesmit félvárról veszi, van, akit annyira megvisel, hogy még hónapokkal, évekkel később is ezen rágódik, vagy legalábbis hatással van az életére.
Félsz, hogy megint megbántanak, vagy még mindig az az ominózus lány jár az eszedben.
Csalódások sajnos érhetik, sőt érik is az embert. A nők (meg a férfiak) nem ördögök, nem is angyalok. Vannak ilyenek is, olyanok is. A mai világban meg amúgy is nehéz normális kapcsolatot létesíteni, hozzánk illő párt találni.
Nem kell teljesen elzárkózni, de túl hamar túlságosan megbízni sem a másikban. A csalódásokat meg meg kell tanulni kezelni és előbb-utóbb túl kell lépni rajtuk, mert az élet nem vár ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!