Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom ha a párom megnézi mellettem a nőket akár a kocsiban akár az utcán bevásárlóközpontba bárhol. Mit csinájak?
1 Dobd ki a pasit és szerezz be egy b*zit. Igaz, hogy az meg a fiúkat fogja nézegetni, de azzal nincs bajod.
2 Költözzetek lakatlan szigetre, vagy más olyan helyre, ahol nincsenek nők.
3 Szúrd ki a szemét.
Költői kérdés: vajon milyen fokú birtoklási vágy szükséges ahhoz, hogy valaki megtiltsa egy másik embernek, hogy nézzen?
Szia!
Mi majdnem emiatt hagytuk el egymást, azaz a párom engem.
Tudod mivel fiú vok, nembírom ki egyszerűen,hogy ne nézzek rá egy sexy csajszira aki sétál, énmeg vezetek..
CSak a hülye nem veszi észre, meg a beszari pasi,hogy egy jó csajszi sétálgat odakinn.
A javaslatom.
Ne stresszeld magad, ez mindig is így lesz.Ha azon kapod a pasid, hogy FLÖRTÖL és nemcsak néz, vagy ránéz egy csajra,akkor b@ssz egyet oda a pofijára, hogy örökre megjegyezze,hogy ilyet nem csinálunk. :)
Esetleg kérdezd meg tőle ha kocsiban vagytok :
-Esetleg szálljak ki?
meglátod, azt sem fogja tudni,hogy fiú-e vagy lány.
Persze lehet mentegetőzni fog, de azért ha nemtúl feltűnően csinálta, és tényleg csak ránézett a nőcire, hagyd, hagy éljen őis :)
te is nézd meg őket, és jegyezd meg hogy milyen szép arca volt a csajnak, vagy jól volt felöltözve. ennyi.
abban hogy néz nincs semmi, persze határ van:ha hátrafordul, meg fütyörészik az nagyon gáz.
a barátom nem szokott csajokat nézni, max úgy ha jön szembe, persze ránéz, én ugyanígy.
és simán megdicsérem őket ha olyat látok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!