Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálom ha a párom megnézi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom ha a párom megnézi mellettem a nőket akár a kocsiban akár az utcán bevásárlóközpontba bárhol. Mit csinájak?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 17:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
nyomd ki a szemed
2009. ápr. 28. 17:48
 2/13 anonim ***** válasza:
73%

1 Dobd ki a pasit és szerezz be egy b*zit. Igaz, hogy az meg a fiúkat fogja nézegetni, de azzal nincs bajod.

2 Költözzetek lakatlan szigetre, vagy más olyan helyre, ahol nincsenek nők.

3 Szúrd ki a szemét.

Költői kérdés: vajon milyen fokú birtoklási vágy szükséges ahhoz, hogy valaki megtiltsa egy másik embernek, hogy nézzen?

2009. ápr. 28. 17:55
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Nézegessétek együtt őket! :) Nem vicc, tényleg egész jó szórakozás. Mi is megnézzük a csajokat is, meg a pasikat is. Lehet kritizálni, de lehet ötleteket is csórni közben: öltözködés, frizura, lányoknál smink, hajfestés stb.
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Örülj neki. Ha egy pasi ( vagy akár nő) csak a párját nézi, és látja, ott valami nincs rendben. Nem egészséges. Ne mondd nekem, hogy te nem nézel meg egy helyes fiút.
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Huseget fogadott, nem vaksagot!
2009. ápr. 28. 18:00
 6/13 anonim válasza:
81%

Szia!

Mi majdnem emiatt hagytuk el egymást, azaz a párom engem.

Tudod mivel fiú vok, nembírom ki egyszerűen,hogy ne nézzek rá egy sexy csajszira aki sétál, énmeg vezetek..

CSak a hülye nem veszi észre, meg a beszari pasi,hogy egy jó csajszi sétálgat odakinn.

A javaslatom.

Ne stresszeld magad, ez mindig is így lesz.Ha azon kapod a pasid, hogy FLÖRTÖL és nemcsak néz, vagy ránéz egy csajra,akkor b@ssz egyet oda a pofijára, hogy örökre megjegyezze,hogy ilyet nem csinálunk. :)

Esetleg kérdezd meg tőle ha kocsiban vagytok :

-Esetleg szálljak ki?

meglátod, azt sem fogja tudni,hogy fiú-e vagy lány.

Persze lehet mentegetőzni fog, de azért ha nemtúl feltűnően csinálta, és tényleg csak ránézett a nőcire, hagyd, hagy éljen őis :)

2009. ápr. 28. 18:03
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Hát nézzétek nekem fáj mert ahelyett hogy velem foglalkozna inkább a szőkéket nézi UTÁLOM nagyon. Miért ? mert nehogy már nem is vagyunk egész nap együtt mondjuk napi 2 óra és még akkor is a nőket bámulja. Hát undorító de ha megnézi LEGALÁBB NE MELLETTEM !!!!!!!!
2009. ápr. 28. 18:03
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Valaki már írta, hogy nézegessétek együtt őket! Én ha látok egy jó csajt megnézem (persze nem csorgatom rá a nyálamat) és megmondom barátnőmnek hogy sztem az egy szép csaj, neki mi a véleménye. Ő ugyanigy a fiukkal. Tökjól elbeszelgetünk iyleneken, jobban megismerem neki mi tetszik, és közben tisztában vagyunk azzal hogy soha nem hagynánk el a másikat.
2009. ápr. 28. 18:04
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

te is nézd meg őket, és jegyezd meg hogy milyen szép arca volt a csajnak, vagy jól volt felöltözve. ennyi.

abban hogy néz nincs semmi, persze határ van:ha hátrafordul, meg fütyörészik az nagyon gáz.

a barátom nem szokott csajokat nézni, max úgy ha jön szembe, persze ránéz, én ugyanígy.

és simán megdicsérem őket ha olyat látok:)

2009. ápr. 28. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
Uralkodj magadon!
2009. ápr. 28. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!