Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy biztonságban érezze magát mellettem?
- van egy lány aki nagyon bejön vagyis oly annyira ha minden jól megy akkor majd akar feleségül is vennem 22f 23L
- a lánnyal jól egyezünk és kedvel is és önmagamat kedveli
az lenne a kérdés , hogyan viselkedjek úgy , hogy abból valóban kiderüljön , hogy mennyire szeretem és ,hogy menyire fontos nekem , meg hogy biztosában van mellettem meg hasonlok
nekem még nem volt barátnőm , de neki van egy barátja akivel állítólag nem a legjobban mennek a dolgok
es meg itt egy link több infoval egy másik kérdéstől
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ez a harmadik kérdésed erről. (minimum)
Hogy írhatsz olyat valakiről, hogy feleségül is vennéd, ha még az életben nem jártatok?? Mióta ismered egyáltalán? Oké, hogy rózsaszín köd, de azért ennyire ne.
Amúgy, ahogy már írtam egyszer, állítsd válaszút elé, vagy te, vagy a barátja. Amúgy meg kb az jön le a csajról, hogy amolyan talonba tart téged, arra az esetre HA szakítana a barátjával. Ezért nem akar semmi konkrétat, meg csak félrebeszél.
22/L
azzal , hogy akar felesegul is vennem azt szerettem volna kihangsujozni , hogy mennyire fontos szamom, de ott az akar tehat meg akkor dolen el hogy ha jarnank es jol egyeznenk akkor is
elsonek pedig nagyabolezek megvannak , sokat beszelunk , mar jo parszor megvigasztaltam stb :)
a legnagyobb remenysegem , hogy vegre tala egy allast ( megigertem neki hogy en is imadkozm ezert minden nap, ugy sajnaltam szegenyket mikor elutasitottak allitolag mert tul szegenyket)
es akkor egy bentlakasban laknak es lenne lehetosegunk gyakrabban szemeleyesen beszelgetni
Szerintem meg igenis válaszút elé állíthatná, mivel teljesen kétértelmű, ahogy viselkedik. Félreérthetetlenül írogat neki, aztán közli legyünk csak barátok, aztán meg sír... ki szereti, ha szórakoznak vele? Én a helyedben nem bírnám ezt a bizonytalanságot, az meg részéről jó nagy szemétség hogy hiteget.
Ha inkább élsz bizonytalanságban, mint hogy eldöntsd a dolgot, akkor tedd, de ne panaszkodj hogy most mit csinálj...
22/L
20:08
nem szoktam megtámadni senkit :P
ha ő támadna meg megpróbálnám szép szóval megbeszélni erőss s határozott hangon :D szerintem ezzel nagyot emelkednék a lány szemében ha nem verekedek a (volt_?)barátjával akkor sem ha ő támadna meg :).... de máskülönben sem verekednék szívesen ha nem muszáj mert nem akarok aktát a rendőrségen ..sem bírságra nincsen pénzem ....
20:18
az a helyzet , hogy ő ugy gondolta , hogy csak barátkény gondol rám ....
de azért néha voltak ekkor is olyan mondatai amik félre érthetők
és a tegnap a barátját tartotta fontosabbnak de ugy gondolom ha előben is találkoznánk néha akkor valamelyest változna a véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!