Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vesz nagy levegőket egy fiú, ha engem bámul vagy elhalad mellettem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 10:50
1/9 anonim válasza:
azért amiért te ezt megkérdezted.....
2/9 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de ez egy állati ösztön :) A tested természetes illata tetszik neki (hormonjaid illata) :)
16/F
4/9 anonim válasza:
lehet nem akar pont előtted megfulladni
5/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy tetszem neki,de miért vesz nagy levegőket?
2011. aug. 23. 11:44
6/9 anonim válasza:
mert kur3va szerelmes beléd és kiugrik a szive a helyéről felgyorsul a pulzus több és nagyobb levegő :D tök aranyos
7/9 anonim válasza:
A "nagy levegővételek" azon működések összessége, amelyek során a szervezet az energiatermeléshez szükséges oxigént felveszi, a sejtek anyagcseréjében felhasználja, és az eközben termelődött szén-dioxidot leadja.
Vagyis szerintem nem akar elpatkolni a srác!
8/9 anonim válasza:
Asztma? :S jójó...am elképzelni nem tudom >> lehet hogy csak lélegzik...néha azt is kell...ha meg tetszel neki, akk nemértem mért ilyennel akarná felhívni a figyelmed...csak...furának tűnne nekem x) (de a te figyelmed felkeltette ezzel is x)) azért lehetne hogy megszólít nem pedig csak levegőért kap mikor közelben vagy (személy szerint többre értékelném)
9/9 anonim válasza:
Én romák közelébe csinálom ezt. Szerintem büdös vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!