Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálom ha a párom megnézi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom ha a párom megnézi mellettem a nőket akár a kocsiban akár az utcán bevásárlóközpontba bárhol. Mit csinájak?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

Én már ebbe a szituba beletörődtem. Ha elmegy mellettünk az utcán egy szép csaj és a barátom megnézi(nem csorog a nyála, csak odanéz), nem nagyon érdekel, legfeljebb elejtek egy megjegyzést de csak úgy poénosan h hátrébb az agarakkal vagy valami hasonló, ilyenkor ált. észbe kap. Régen nagyon felkaptam érte a vizet, de belegondoltam és én is ugyanúgy megnézem a pasikat, tetszik, tetszik, de a páromat szeretem, és ő is így van vele, nem hagyna ott soha egy ilyen nőért sem! Erre egy jó mondás: Attól h már már megvacsoráztam, még megnézhetem az étlapot:P

Ne csinálj belőle gondot! A nők is ugyanolyanok amúgy mint a pasik, csak mi diszkrétebben csináljuk:)

2009. ápr. 28. 21:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !:) Kedves egyik válaszoló miért is kéne uralkodnom magamon?
2009. ápr. 29. 13:16
 13/13 sorsi31 válasza:
Szia!Mi például együtt nézzük őket és megszoktuk állapítani, hogy szép a csaj, vagy nem..egy ideig engem is idegesített a dolog, hogy amikor megyek mellette megnéz mást, de aztán úgy fogtam fel, hogy lehet menni, ha más kell..Ahogy a pasim szavaival éljek: jól néz ki, de nem lehet vele mit kezdeni beszélgetni meg ilyenek..egyébként mi sem vagyunk jobbak, csak talán nem vagyunk annyira nyilvánosak mint ők.Egy pasi mondta nekem, hogy szép szép, de otthonra nem kéne..na akkor..örülj, hogy csak nézi őket és veled van..több rugalmasság!
2013. jún. 3. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!