Nem tudom más is így van-e ezzel? Utálom a parfümös, és a kopogós sarkú nőket. Egyre jobban idegesítenek!
Hány éves vagy,nem? :D Engem is idegesítenek,pedig én nőből vagyok,de az már gáz sztem hogy az egész parfümös tégelyt magukra locsolják és olyan mintha direkt minnél hangosabban akarnának kopogni a rohadt nagy sarkú cipőikkel. Eléggé beképzeltnek is tartom őket. :S
13/L
13/L
Még annyit tennék hozzá, hogy az a legszánalmasabb, amikor egyes nők úgy mennek a magassarkúban mintha súlyos járáshibásak lennének, látszik, hogy minden egyes lépéskor majd betojnak úgy kínlódnak:D Hogy az ilyeneken mennyit röhögök magamban:D
Meg azt is bírom, amikor egy ízlésficamos nő a melegítő-edzőcipő párosításhoz Chanel 5-tel vagy egyéb kultuszillattal fújja agyon magát, amihez fel is kell öltözni...
kedvenc: magasszárú, lakkszerű, hegyesorrú, ütött-kopott "csizma"...cicanadrág..látványosan borzalmas alakra, félig feneket takaró, csilivili ízléstelen felső, hosszú, de ápolatlan haj, a legolcsóbb parfüm, a lehető legbüdösebb, legtöményebb, mindezek mellé kackiás járás (már ha nem botladozik) és lesajnáló pillantások mintha a kishölgy akárki is lenne....vicc.
18/L
A parfüm, amennyiben nem 6 fújás pink sugar vagy valami erős és tömény "illat", nem zavar, tekintve, hogy karnyújtásnál tovább nem szabad, hogy érjen az illat, olyan közel meg nem megyek nagyon. :D
A cipő viszont marha idegesítő. Ha kopog, akkor vagy nem tud benne járni, vagy ideje lenne elmenni a cipészhez (eeegen, múltkor én is tapasztaltam, félig lekopott flekkel voltam kénytelen közlekedni - bár még mindig kevésbé kopogtam, mint ahogy néhányan teszik).
De én ilyen apróságokon már nem idegelem magam, mint pl. a többi ember. XD
Kedves fikázók, akiknek a cipő kopogása a legnagyobb bajuk: ha hordanátok magassarkú cipőket, akkor tudnátok, hogy minnél vékonyabb egy cipő sarka, annál hangosabban kopog. Nem azért, mert kopott a sarka, vagy mert az illető nem tud benne menni. Fizika órán felmentésetek volt? Tudjátok: ugyanaz a testsúly minél kisebb felületen érintkezik a talajjal.... Nem rémlik valami?
Hihetetlen, hogy ti tramplik még mibe tudtok belekötni. Legközelebb az jön, hogy egy lakk tűsarkún tükröződő napfány bántja a szemeteket? Szánalmasak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!