Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálom a nőket, lehet ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a nőket, lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem bírom, utálom őket, nem tehetek róla folyton kierőszakolják a gyűlöletet. Folyton a nem vagy az esetem dumával jönnek. Nőgyűlölő leszek ha így folytatódik. A legutóbbi kapcsolatom is egy kudarc volt, de nem általam. Úgy érzem vége mindennek.
2012. febr. 6. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Ez egy újabb minden a nők hibája kérdés?

Én meg ezeket a kérdéseket utálom... Egy kapcsolat két emberen múlik, lehet magadban is keresni kéne a hibát.

Amúgy engem nem nagyon érdekel, ha te utálod a nőket, én is utálom a rinyáló pasikat. :)

28/n

2012. febr. 6. 13:31
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Keress magad mellé egy csini kis fiúcskát, valószínűleg ferde hajlam van benned
2012. febr. 6. 13:36
 3/15 anonim ***** válasza:
42%
Ezen nem lehet segíteni, ez teljesen normális. Minden férfi, aki megismeri a nők igazi oldalát, gyűlöli őket.
2012. febr. 6. 13:40
 4/15 A kérdező kommentje:
NA végre egy értelmes válasz.
2012. febr. 6. 13:44
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

Azért gyűlölöd őket, mert őszinték voltak?

Megérteném a haragodat, ha átvernének, kihasználnának, de ha jól értem teljesen normálisan megmondták, hogy nem vagy az esetük.

2012. febr. 6. 13:58
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Lehetne, de mivel te nem akarsz segíteni rajta, és elhatároztad utálod őket, hát az Úristen sem fog tudni segíteni rajtad.
2012. febr. 6. 14:38
 7/15 A kérdező kommentje:
És hogy segíthetnék rajta? Kedves vagyok és normális. Határozottnak érzem magam, de arról nem tehetek hgoy ilyen elutasítóak velem. Csak mert nekik az izomköteg kell.
2012. febr. 6. 14:44
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem utálnád őket. Azzal lehetne segíteni rajta.

Tudom, te vagy a srác, aki tökéletes, aki nem hibás a kapcsolatainak a tönkremenésében, és akit érdemtelenül utasítanak el.

De hidd el, kizárólag te változtathatsz ezen.

2012. febr. 6. 14:51
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Utálom a pasikat!? Mindig csak a csinivini, könnyen ágyba vihető, buta csajok kellenek nekik. Aki valamiben más arra furán néznek és félnek tőle mint a tűztől. Hisz az milyen, ha egy csaj ért valamennyit pl.: a műszaki világhoz és hozzá tud szólni?!?!
2012. febr. 6. 15:04
 10/15 A kérdező kommentje:
Én meg azokat a fajtákat utálom akik csak a külsőre mennek, változtathatok én, de értelmetlen, nyálas cicafiúcska nem leszek, én ilyennek születtem, ilyen vagyok, biztos van olyan nő aki normális, egyáltalán nem vagyok olyan aki a dugásra megy és csúnyának se nézek ki mielőtt még ez a rágalmazás következne. Az utolsó kommentelővel egyébként egyet értek, tényleg van sok csávó akik csak dugni akarnak, ha gondolod írj privátba és ismerkedjünk:), látjátok hgoy normálisan próbálkozok?
2012. febr. 6. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!