Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Utálom a nőket, lehet ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a nőket, lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem bírom, utálom őket, nem tehetek róla folyton kierőszakolják a gyűlöletet. Folyton a nem vagy az esetem dumával jönnek. Nőgyűlölő leszek ha így folytatódik. A legutóbbi kapcsolatom is egy kudarc volt, de nem általam. Úgy érzem vége mindennek.
2012. febr. 6. 13:27
1 2
 11/15 Ájron ***** válasza:
Én csak egy adott típussal vagyok így, de azokat tiszta szívből gyűlölöm. De nagy általánosságban semmi bajom a nőkkel. Azokkal van tele a hócipőm, akik anélkül küldenek el a p*csába hogy megismernének. Ha tényleg nem szépségre mennek akkor miért?? ha meg a kinézet érdekli őket, akkor meg ne legyenek álszentek!
2012. febr. 6. 21:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Na igen, ez a legnagyobb gond, eddig csak ilyenekkel találkoztam :/
2012. febr. 6. 23:02
 13/15 Ájron ***** válasza:

Megértem az érzéseid mert én is mindig ilyenbe futottam bele. De ne feledd: mindig van kivétel.

2 hónapja megismerkedtem egy lánnyal, akinek ugyan van barátja, de nagyon jókat beszélgetünk. Ő érezteti velem, hogy nem vagyok olyan undorító és visszataszító mint a többi lány jeleiből gondoltam. Ő tartja bennem a lelket. Ez elég jó példa hogy nem mind gonosz. Mondjuk jó nagy részük az.

Akinek nem inge ne vegye magára, de akinek inge az meg öltözködjön fel de k*rva gyorsan!!

2012. febr. 7. 14:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó a tanácsot! :) Egyébként én is beszélgettem sokat ilyen lányokkal akiknek volt pasijuk. Legnagyobb részük bunkó volt, önző és csak röhögött rajtam. kb 1-2 lány volt az akivel jól el lehetett beszélgetni, igaz nekik volt valakijük de azért eldumálgattunk. Borzalmas hogy milyen emberek vannak komolyan, kiröhögik és beszólnak annak akinek senkije sincs és eddig nem volt normális kapcsolata...komolyan nevetséges.
2012. febr. 7. 20:15
 15/15 Ájron ***** válasza:

Egyetértek. Kevés a normális, (ez am mindkét nemre érthető) de ne add fel. Ne nemenként tekints a világra, hanem személyenként.

És légy te a jobb! Adj esélyt bárkinek, akiben meglátod a jót. Nehéz az, ha (majdnem) minden lány undorodik tőled, de az támaszt nyújthat, ha jó ember maradsz, mert akkor tudhatod hogy nem a te hibád.

2012. febr. 8. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!