Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a nőket. Lehet még barátnőm?
Regen csúnya,mostanra atlagos külsejű,csendesebb fiú vagyok. Semennyi sikerem nem volt eddig lányoknal,csakis a hideg közönyt kaptam tőlük,csinalhattam barmit. Egyszerűen nem vesznek emberszámba.
Legutolsó eset hogy megbeszeltuk egy lánnyal hogy fellepünk egy kis ünnepségen. Facebookon folytattuk a beszelgetest amikor egyszercsak eltűnt es azóta se válaszolt.Ez vagy 5 napja volt..
Pedig nem akartam semmit tőle csak fellepni. Tiszta lelkes volt, azt hittem most vegre lesz sikerem valamiben..de arra sem méltat hogy válaszoljon.
Ilyen megkeseredettseggel lehet meg valakim?
19/F
8
Ha eddig MINDEN ferfi atvert,megalazott,lenezett volna gondolom akkor is ugyanilyen optimista lennél..
@9
Nem általánosításképp írtam, csak a Kérdezőéhez hasonló problémával, hozzáállással errefelé gyakran lehet találkozni. Azt pedig végképp nem mondtam, hogy minden férfi bántana, bocs.
Nem MINDEN ferfi, mert nem minden ferfihoz volt kozom, ugyebar. Egy benyogte, mikor en mar tokre bele voltam zugva, hogy bocs, de nem akarok toled semmit, a masik egy csomo ember elott smarolt egy masik csajjal a szemem lattara, a harmadik csak szavakkal bantott. Es igen, optimista vagyok, a legkevesbe sem akarok ilyen gyulolkodo lenni, mint te, igy ne is csodalkozz, hogy nincs baratnod. Es amig ilyen vagy, ne is legyen. Olyan fiatal vagy meg, nem vagy semmirol lecsuszva, de a gyuloleteddel csak sokkal rosszabb lesz. Probalkozz masban, sporttal vagy valamiben, amiben lehet sikerelmenyed, a lanyokkal raersz foglalkozni 1-2 ev mulva is.
8-as voltam
Érthető, hogy neheztelsz azokra a lányokra, akik bántottak, de ezen egy idő után túl kellene lépni, a stressz pl az egészségednek sem jó. Ráadásul tuti kihat a kisugárzásodra is.
A gond csupán annyi, hogy egy lány sem szeretne olyan férfit, aki utálja őt/az egész nemét, ugyanez vonatkozik a férfiakra is, ők sem szeretnének egy férfigyűlölő nőt...
Szóval vagy lemondasz a komoly dolgokról (mert az a jelenlegi állapotodban nem tenne jót sem Neked, sem a lánynak), vagy próbálsz változtatni (ha kell, kérj segítséget-nem ciki).
13
Minden ferfi akihez közöd volt. Így már direkt se tudod félreértelmezni.;)
És mar meg ne haragudj..megbantott 3 pasi?! 3 db?? :D D És ezeken kívül sikereid is voltak..hat hadd ne sajnáljalak mar.
Velem meg huszonpar làny csinálta meg ugyanezt szóval kb semennyi alapod nincs panaszkodni,az optimizmusra viszont rengeteg.
Pontosan jól leírta a problémát a Kérdező,csak megerősíteni tudom a helyzetet.Velem is ugyanez van/volt,az szép és jó hogy mindenkinek voltak csalódásai,csak a mennyiség sem mindegy,illetve hogy mellette azért kaptál-e másoktól pozitív visszajelzést is.Mert itt sok nő magyarázott a kérdés alatt,de le merem fogadni,hogy a barátnőik egyfolytában dicsérik,illetve az ismerőseik,de utcán is meg szokták nézni őket,és sokan kifejezik nekik a tetszésüket.
Azt viszont valamiért nem értik meg,mert sajnos nem lehet megmutatni nekik az érzést,és a helyzetet,mikor senki nincsen aki egy jó szót mondana neked,senkit nem érdekelnél,főleg az ellenkező nemből,és még emellett mikor próbálkozol náluk,még durván meg is aláznak sokszor,jobb esetben csak elküldenek melegebb éghajlatra.Szóval nincs senki aki dicsérne,rád se néznének kb.,na ebbe a nők tuti belebolondulnának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!