Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora nagy gond, hogy ilyen vagyok? Elvégre én életem. Vagy a többiek irigyek?
Figyelt kérdés
Előre szólok, hogy nem vagyok egoista.
Szép lány vagyok, kb mindenki megnéz. Én erre 1 lapáttal rá is teszek, sokszor hordok miniszoknyát, szűk nadrágokat, kivágott felsőket.. Sok férfival kavartam már. A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog...Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár...
ja, és amúgy 15 éves vagyok.
2010. jan. 25. 15:53
51/57 anonim válasza:
21:05 Most mi bajod? Azon kötözködsz, h annak a másik 15 éves lánynak megjött az esze és rájött, h ribi volt?! A Kérdező még itt sem tart! Gondolom, azért írt kisribit, mert 14 évesen akárhogy is vesszük, kis ribi a ribi :)
52/57 anonim válasza:
21:05
" "kisribanc voltam", ez most komoly?? :D Aki ribanc az ribanc, pláne ne mondja magára, hogy "kicsi", ha egyszer az. Azért, mert 18 alatti még ua. a kategória szerintem. "
Hát nem sok közöd van ahozz,hogy mit írok ide szerintem:))
54/57 anonim válasza:
A probléma nagyrészét (egoizmus, ribancság, érték elvesztése) már leírták előttem. Nekem egy dolog ütött nagyon szöget a fejemben: szexkor érzed, hogy valaki szeret. Hát 15 éves lány szájából ezt hallani, szerintem szörnyű dolog. Nem a szex közben, miatt, alatt kell érezned, hogy valaki szeret. Hanem azt MINDIG. Ha valaki szeret, akkor szeret akkor is, ha valamiért nem tudtok lefeküdni, az szeret érted. Nem a testedért. A lelkedért. Én alaposan átgondolnám a kapcsolatomat, ha csak szexkor érezném a másik szeretetét. Nem mondom, hogy a szex rossz dolog. Sőt! Én is űzöm, és tény, hogy olyankor az ember felfokozottabb lelki állapotba kerül, és erősebbek az érzelmek. De soha nem jelenteném ki, szexkor érzem csak a barátom szeretetét. Én ezen is elgondolkodnék. Egészséges a te kapcsolatod? Megkapod mindazt, amire szükséged van? Támogatást? Türelmet? Lelki támaszt?
55/57 anonim válasza:
Utolsó, hagyd, neki csak az a fontos, hogy jól megdöngessék!
56/57 A kérdező kommentje:
Máskor is érzem, hogy szeret...
Én segítettem neki talpraállni a nagy semmiből, attól is csak erősödött a kapcsolatunk..
2010. jan. 26. 19:19
57/57 anonim válasza:
hát ez igazán nagy dolog.egy kapcsolatba ez alap...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!