Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora nagy gond, hogy ilyen vagyok? Elvégre én életem. Vagy a többiek irigyek?
Előre szólok, hogy nem vagyok egoista.
Szép lány vagyok, kb mindenki megnéz. Én erre 1 lapáttal rá is teszek, sokszor hordok miniszoknyát, szűk nadrágokat, kivágott felsőket.. Sok férfival kavartam már. A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog...Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár...
ja, és amúgy 15 éves vagyok.
Akkor hallgatlak, kicsi lány, mit vársz? Bíztatást? Nem hinném, hogy szükséged van rá, bár kiemelted, hogy nem vagy egoista, de azért én elég rendesen ego-szagot érzek...
Lebeszélni nem tudunk, mert te magad írtad, így érzed jól magad. Na látod ezért mondtam, hogy akkor provokálsz... vagy kamu a kérdés, és jót röhögsz a markodba.
a leirtak alapján én jól megsunáználak aztán utána elmenekülnék anélkül hogy megmondanám akár a nevemet is,
bocs de te az a fajta lány vagy akivel nem akarnék beszélgetni csak töcskölni
ha néma lennél akkor tuti álmaim nője lennél
Miért nem akarnál velem beszélgetni?
Elég bőbeszédű vagyok, mindenről tudok másokkal beszélgetni. :)
"Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár"
emiatt a mondat miatt
más szemszögből viszont megértem mit érezhetsz
régen önbizalmatlan (ezt a szót most találtam ki) voltál és törődésre vágytál, és most hogy megkapod ki akarod élvezni, ez jó dolog, de nyomj egy féket és ne viselkedj ugy mint egy sztár mert azoknak a nagy része növény szinten van, és mivel tényleg igényesen és normálisan fogalmazol, ezért te nem tűnsz krumplinak
Leírom a történetemet, TALÁN tanulsz belőle...
Nyolcadikos koromban, amikor elkezdtem nőiesedni, rájöttem, hogy szép vagyok... Okos is voltam, mert a város legjobb gimnáziumába nyertem felvételt..
Én is "azokat a tüneteket" produkáltam, amit te... Elkezdtem kihívóan öltözködni, kihívóan viselkedni.. A fiúknak tetszettem, csorgatták utánam a nyálukat...
A barátnőim mind istenítettek, megkaptam mindent mindenkitől... Én ezt ki is használtam, minden buliban más fiúval kavartam, havonta más volt életem szerelme...
Akkor úgy gondoltam, hogy én vagyok a legszerencsésebb, a legnagyobb sztár a suliban... Mert az is voltam...
De átkerültem a gimibe... és ennek végeszakadt.. :)
A fiúk itt is folyatták rám a nyálukat, de nem azért, mert annyira érdekeltem volna őket, hanem mert hallottak rólam, és meg akartak kefélni... A lányok mosolyogtak, kedvesek voltak, de a hátam mögött mindenféle ordas kúúrvának elhordtak.. :)
A gólyaavatón kivételezettnek éreztem magam, nem szivattak úgy mint másokat... Egyszerűen le sem szartak... Az egyik feladat az volt, hogy "utánozni" kellett valakit.. A másik osztály engem választott... Akkor szembesültem vele, hogy ki is vagyok én.. Illetve kinek tartanak...
Akkoriban volt egy srác, végzős volt... Nagyon tetszett.. Az avatás után felhívott magához... Lefeküdtünk... Megkérdeztem hogy ezek után hogy lesz velünk?
- Olyan nincs, hogy velünk. Te csak a helyi kisringyóó vagy, én az ilyenekkel mint te nem tervezek 1 óránál hosszabbra...
Akkor kezdtem el gondolkozni, hogy ki is vagyok... Egy senki... :)
Nem fogsz tanulni ebből... Ezt te is át fogod élni, csak fel szeretnélek készíteni arra, hogy miként fogsz te is járni...
Nem kérem a lepontozásokat (:
L/18
sajnlatos a legutóbbi válasz:S
Amúgy szerintem kurv@'ra egoista vagy, már bocs. az, hogy nem vagyok egoista és úgy viselkedek mint egy sztár két külön világ. Az meg, hogy naponta más kufircol veled...háát szerintem gáz 15 évesen.
Sajnálom a történteket.
Viszont én elég jó emberismerő vagyok... És hozzám mindenki őszinte...
Egyéjszakás kalandjaim nem voltak, mindegyik sráccal jártam is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!