Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora nagy gond, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora nagy gond, hogy ilyen vagyok? Elvégre én életem. Vagy a többiek irigyek?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem vagyok egoista.

Szép lány vagyok, kb mindenki megnéz. Én erre 1 lapáttal rá is teszek, sokszor hordok miniszoknyát, szűk nadrágokat, kivágott felsőket.. Sok férfival kavartam már. A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog...Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár...

ja, és amúgy 15 éves vagyok.

2010. jan. 25. 15:53
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Huha de nagy arca van valakinek :))

Bocsi erre inkább nem írok semmit! ;) Szánalmas éretlen kis csibe vagy :)

2010. jan. 25. 18:15
 42/57 anonim ***** válasza:

Nem tudsz mit írni?:P

Tegyélmárfel magadról egy képet,ha ilyen szép vagy,és majd meglátod mégse vagy annyira. :) Ha ennyire gyönyörű vagy,ez nem okoz gondot.:)

Nekem van nagy arcom?aj ugyanmár:) egy kis senki vagy te is,hiddel:P

"Bocsi erre inkább nem írok semmit! ;)"

Miértnem?

Esetleg nem tudsz?:)

Én vagyok a szánalmas?Jajj:) Nem én hiszem magam sztárnak:D:D

Én vagyok éretlen?Én már változtam,és nem az a kisribanc vagyok aki régen voltam,és aki most te vagy:)

2010. jan. 25. 18:20
 43/57 anonim ***** válasza:
girlfight
2010. jan. 25. 18:40
 44/57 anonim ***** válasza:

Remélem te is 15 évesen bekapod a legyet, mint a másik kiscsaj: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Te itt olyan embereket osztogatsz, akik idősebbek nálad. Leírják a saját sztorijukat és abban reménykednek, hogy megállja helyét az a mondás, hogy "más kárán tanul az okos".

15 éves kis csíra létedre azt hiszed, hogy körülötted forog a világ. Nem baj, most elkönyvelnek egy könnyű vérű lánynak, aztán sehogy se tudod lemosni magadról.

Azért a szüleidre is kíváncsi lennék, hogy mit szólnak a "kedves", nagyképű stílusodhoz, vagy csak a neten ennyire nagy a szád? Meg mi az, hogy 15 évesen a szex éltet? Valahol nagyon elbaxták a te nevelésed.

Egy 20 éven felüli

2010. jan. 25. 19:07
 45/57 anonim ***** válasza:
Hűha. Éretlen csibe? Az te vagy:) A 18:12 es válaszolóról inkább példát kéne venned, mert teljesen igaza van! Mindenki őszinte veled? 15 évesen elég jó emberismerő vagy?:) Hát komolyan mondom nevetnem kell:) Sok férfival kavartál már...hát ere aztán büszke lehetsz:) Fél éve van barátod...de azért rázod magad a pasik előtt, kivágott ruhákba öltözködsz, hagy essen ki a szemük. Bravó:) Gondolom milyen komoly lehet a kapcsolat, te nagy emberismerő. Ha annyira jó csaj vagy, és annyira van eszed, és állítólag nem vagy r..., akkor nem azt kéne nézned h hányan fordulnak meg utánad, hány pasi néz, minél jobban kitedd a melled, hanem hogy a barátodnak tetsszél:) mert gondolom neki sem tetszik hogy mutogatod magad, meg SZTÁR vagy :D:D:D:D feltéve ha ez a barát létezik, ritka az ilyen pasi aki így elviseli h a barátnője mindent kirak:) És erre még büszke is...Nem akarlak elkeseríteni kislány, de sokat fogsz még csalódni az életben. Ugye most azt hiszed h mindenki szeret, mindenki odavan érted. De ha szar helyzetbe kerülnél kíváncsi lennék hány olyan ember lenne aki odaállna melléd, és kitartana melletted. Kétlem h sok. És ez pont azért van mert úgy viselkedsz mintha te lennél a mindenható. Lehet h azt hiszed h mindenki őszinte hozzád, közbe a hátad mögött meg úgy kibeszélnek h csak na:) Sajna ilyenek a lányok az ilyen csajokkal, akik hű de nagyokat képzelnek magukról. Én nem irigyellek, sőt...sajnállak. De hátha kinövöd majd ezt. Soha ne bízz meg senkiben, csak saját magadban, mert nagyot fogsz koppanni. Én is jártam ilyen cipőbe 17 évesen, kiraktam mindent, a fiúk rajongtak értem, sok mindenkivel jóba voltam. De miért? mert meg akartak....Rajtad is csak annyit látnak h hú de megdugnám. Sajna a belső értékeidet kéne előrébb hozni, mert mindenki ez alapján ítél majd meg. De erre majd te is rájössz:) Akkor viselkedj úgy mint egy sztár, ha 10 év múlva elmondhatod h van egy biztos háttered, amit a saját munkáddal alapoztál meg, olyan barátaid vannak akikre mindig számíthatsz, nem kell kitenni a melled hogy rád figyeljenek. Mert szerintem téged le se sz...nának, ha nem viselkednél úgy ahogy:) Sztár??? pff...én más szót használnék. Egy vicc:)
2010. jan. 25. 19:24
 46/57 anonim ***** válasza:

"Sok férfival kavartam már"

Férfi haha:D Attól hogy szőrös a kukac attól még nem férfi ám valaki:D

"A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog"

Gratulálok...:)))) Szánalom:)

"Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár"

Istenem...Tipikus kis ribi. :)

ennyi a véleményem rólad:)

2010. jan. 25. 19:51
 47/57 anonim ***** válasza:
Azt nem értem miért kell kategorizálnotok meg becézgetnetek magatok az életformátokon belül? Aki ilyeneket ír: "kisribanc voltam", ez most komoly?? :D Aki ribanc az ribanc, pláne ne mondja magára, hogy "kicsi", ha egyszer az. Azért, mert 18 alatti még ua. a kategória szerintem.
2010. jan. 25. 21:05
 48/57 anonim ***** válasza:

éld a saját életed és ne vágj fel erre. örülj neki hogy te megteheted. de ne hencegj vele másoknak, tudj igaz ember és jóbarát lenni. és ne csak a külsőségeket nézd, sokszor belül többet talász.

remélem sikerül.

cső.

2010. jan. 25. 21:22
 49/57 anonim ***** válasza:
0%

Már írtam ide,hagyjátok már békén szegény lányt.Ezért van az,hogy nem mernek a lányok kezdeményezni,vagy nem mernek szépen felöltözni,vagy nem bírják a közeledést,mert egyből fújjjjj ribanc.Elmondanám,hogy az én csajom is kirívó,amit el is várok tőle.Mégse r_banc érdekes,egy szép csinos lány igenis öltözzön csinosan és járjon minibe.Ennyi.Ne törődj velük kérdező.Figy egy mondás,ezt a világ egyik leggazdagabb embere mondta:"Azok véleményére adj,akik ott tartanak,ahol te akarsz lenni minimum 5 év múlva".

Maradj ilyen ne változz meg.

22F

2010. jan. 25. 21:33
 50/57 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadó nem értette meg a problémát lényegében. Majd valaki elmagyarázza neki. Nekem nincs hozzá kedvem.
2010. jan. 25. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!