Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora nagy gond, hogy ilyen vagyok? Elvégre én életem. Vagy a többiek irigyek?
Előre szólok, hogy nem vagyok egoista.
Szép lány vagyok, kb mindenki megnéz. Én erre 1 lapáttal rá is teszek, sokszor hordok miniszoknyát, szűk nadrágokat, kivágott felsőket.. Sok férfival kavartam már. A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog...Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár...
ja, és amúgy 15 éves vagyok.
Huha de nagy arca van valakinek :))
Bocsi erre inkább nem írok semmit! ;) Szánalmas éretlen kis csibe vagy :)
Nem tudsz mit írni?:P
Tegyélmárfel magadról egy képet,ha ilyen szép vagy,és majd meglátod mégse vagy annyira. :) Ha ennyire gyönyörű vagy,ez nem okoz gondot.:)
Nekem van nagy arcom?aj ugyanmár:) egy kis senki vagy te is,hiddel:P
"Bocsi erre inkább nem írok semmit! ;)"
Miértnem?
Esetleg nem tudsz?:)
Én vagyok a szánalmas?Jajj:) Nem én hiszem magam sztárnak:D:D
Én vagyok éretlen?Én már változtam,és nem az a kisribanc vagyok aki régen voltam,és aki most te vagy:)
Remélem te is 15 évesen bekapod a legyet, mint a másik kiscsaj: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Te itt olyan embereket osztogatsz, akik idősebbek nálad. Leírják a saját sztorijukat és abban reménykednek, hogy megállja helyét az a mondás, hogy "más kárán tanul az okos".
15 éves kis csíra létedre azt hiszed, hogy körülötted forog a világ. Nem baj, most elkönyvelnek egy könnyű vérű lánynak, aztán sehogy se tudod lemosni magadról.
Azért a szüleidre is kíváncsi lennék, hogy mit szólnak a "kedves", nagyképű stílusodhoz, vagy csak a neten ennyire nagy a szád? Meg mi az, hogy 15 évesen a szex éltet? Valahol nagyon elbaxták a te nevelésed.
Egy 20 éven felüli
"Sok férfival kavartam már"
Férfi haha:D Attól hogy szőrös a kukac attól még nem férfi ám valaki:D
"A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog"
Gratulálok...:)))) Szánalom:)
"Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár"
Istenem...Tipikus kis ribi. :)
ennyi a véleményem rólad:)
éld a saját életed és ne vágj fel erre. örülj neki hogy te megteheted. de ne hencegj vele másoknak, tudj igaz ember és jóbarát lenni. és ne csak a külsőségeket nézd, sokszor belül többet talász.
remélem sikerül.
cső.
Már írtam ide,hagyjátok már békén szegény lányt.Ezért van az,hogy nem mernek a lányok kezdeményezni,vagy nem mernek szépen felöltözni,vagy nem bírják a közeledést,mert egyből fújjjjj ribanc.Elmondanám,hogy az én csajom is kirívó,amit el is várok tőle.Mégse r_banc érdekes,egy szép csinos lány igenis öltözzön csinosan és járjon minibe.Ennyi.Ne törődj velük kérdező.Figy egy mondás,ezt a világ egyik leggazdagabb embere mondta:"Azok véleményére adj,akik ott tartanak,ahol te akarsz lenni minimum 5 év múlva".
Maradj ilyen ne változz meg.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!