Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora nagy gond, hogy ilyen vagyok? Elvégre én életem. Vagy a többiek irigyek?
Előre szólok, hogy nem vagyok egoista.
Szép lány vagyok, kb mindenki megnéz. Én erre 1 lapáttal rá is teszek, sokszor hordok miniszoknyát, szűk nadrágokat, kivágott felsőket.. Sok férfival kavartam már. A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog...Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár...
ja, és amúgy 15 éves vagyok.
"És hozzám mindenki őszinte..." - majd felébredsz, de az nem lesz túl kellemes.
Szerinted ki vagy te, a Mindenható, hogy hozzád mindenki őszinte? :)
Nem szólhatunk bele az életedbe, semmi közünk hozzá. Ha így érzed jól magad, csináld. De egyre nagyon vigyázz: az emberek beskatulyáznak mindenkit. Egyszerűen elkönyvelnek, hogy ilyen vagy, miután megismertek, és nagyon nehéz, vagy éppenséggel lehetetlen megváltoztatni a véleményüket. Gondolj bele, most élvezed, bókolnak neked, szórakozol velük, ha akarsz, stb. De mi a helyzet, ha mondjuk szerelmes leszel? Ha össze is jössz vele, akkor is ott fog lebegni a fejed felett Damoklész kardja, hogy bizony ez volt előtte, és mit szól majd hozzá...Én is nagyon alaposan megfontolnám, érdemes-e veled alkalmi dolognál többet kezdeni, és valószínűleg nemleges lenne a döntés. Ezt a típust hosszútávon nem sokan tudják elviselni, és a lányok közül is elég sok rosszakarót tudsz összegyűjteni nagyon hamar, irigység, féltékenység, és különböző okok miatt, akik majd nem átallnak minden úton-módon keresztbe tenni neked. Személyesen is tapasztaltam ilyen mélyrepülést, és a végén "csak" 2 év folyamatos pszichiátriai kezelés lett belőle.... Minden éremnek két oldala van....
Az meg, hogy az iskolában ki milyen tanuló, az aligha ad komoly támpontot arról, mennyire vagy okos, arról meg, hogy szociálisan milyen vagy, gyakorlatilag semmit.
Minden jót!
20/F
Pont jó ez így,az ilyen csajokat hiányolom az tucán,nem hordanak kirívó cuccokat.Egyáltalán nem vagy qrva csak igényes,ne foglalkozz a sok negatív véleménnyel,tuti irigyek.
22F
Mi az, h mindegyik sráccal jártál is? Hány évesen kezdted? 10? Te jó ég!
Szállj le a magas lóról és hagyd abba a k*rvulást, mert rossz vége lesz.
Te még kislány vagy, basszus, és ha úgy viselkedsz mint egy ribi, úgy beszélsz mint egy hülye liba, akkor mit vársz, tapsikolást, és egyetértést, hogy irigyek rád.
Képzeld, nem volt önbizalmam elég sokáig, a szalagavatómig, pontosabban a keringőruha próbáig, ahol a csajok egybehangzóan állították, basszus azok alatt a göncök alatt egy gyönyörű Nő van.
Voltak barátaim, én is imádom a sexet, de nem vertem nagydobra, nem játszottam meg magam, igyekeztem középutat találni mindig mindenben.
Most 7hónappal a szülés után, mert nekem van már családom, sztárság nélkül is hódítottam, pusztán egy egyszerű praktikával, természetesen voltam NŐ, jobban nézek ki az idei szépségkirálynőnél. Én is kapok bókokat, megnéznek, kedvesen beszélgetnek velem, de ez semmi. Az a fontos, ha hazajön a párom, és együtt van a család.
Nem írod..Kinek baj ez?Mert nekem ugyan nem,én leszarom hogy te milyen vagy:D
Kezdésnek..De igen,egoista vagy. :))) Ami egy bizonyos szintig jó..Jó,ha valakinek van önbizalma. :) Deezmár..:D
Szép vagy..Nagy dolog..Énse vagyok csúnya,körülbelül engem is megnéz a 90%..Hátaztán..Ettől nem leszek jobb ember. :)
Én is hordok minit,tunikát,magassarkút..Hátaztán :)
Én is kavartam már sok mindenkivel,hátaztán..
Én is szeretem a szexet,de szintén:HÁTAZTÁN? :)
"Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár..."
Na most szakadok a röhögéstől mert elképzelem hogy egy senki úgy megy az utcán,hogy az eget nézi:DDDDDD
1 félévig [saját tapasztalat] vicces ilyennek lenni. :)
Aztán rájössz,[vagy ha nem,akkor is így van:)]hogynemvagy több senkinél,és ugyanolyan porszem vagy mint mások,hiába vagy szép..És rájössz,nem menő dolog ha a suli ribanca vagy [ez is saját tapasztalat..] és mindenkinek egy félórára kellesz ameddig leszopod a suli wcbe..Csak már lehet késő lesz,mertmár elkönyveltek egy egypatronos csajnak. :)
Oké,jobban megnézik azokat akik platinaszőkék,szoknyásak,magassarkúsak mint azokat akik edzőruci meg edzőcipő..DE régen baj,ha csak azért néznek meg mert kihívóan öltözködsz.[és te szinte leírtad,hogy CSAK ezért néznek meg..]Tehát,ha lemennél az utcára melegítőbe és sportcipőbe,meg se ismernének,rád se néznének..
Én ugyan nem vagyok irigy,mertbár veled egykorú vagyok,már rájöttem ez az életmód szánalmas,és örülök,hogy kezd megváltozni a környezetem véleménye rólam,és már nem csak 1 1patronos csajnak tartanak.
Én tudom,hogymostez a divat,hogy ribancok vagyunk,dee..evvel csak azt érjük el,hogy esetleg ránk verik a 40+évesek,vagyhogy mindenki jólmegb*szna..Mert ameddig énis ilyen kishülye ribanc voltam mindenkinek csak egy félórára kellettem volna..Mióta megváltoztam[bár a külsőm nemnagyon,csak rájöttem nemvagyok több mint mások,és kedves nempedig lenéző vagyok az emberekkel]rengeteg barátom/barátnőm lett,és normális barátom,akit nagyon szeretek,és erről álmodni se álmodhattam volna ameddig egykisribanc voltam.:)
jaigen,és önkritikám is lett..:D ami gondolom leis jön ebből a komiból:D
Most arra tartanak téged,hogy egyéjszakára jóvagy,másnap meg letagad.Tudom,mert magamból indultam ki:*
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!