Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora nagy gond, hogy ilyen vagyok? Elvégre én életem. Vagy a többiek irigyek?
Előre szólok, hogy nem vagyok egoista.
Szép lány vagyok, kb mindenki megnéz. Én erre 1 lapáttal rá is teszek, sokszor hordok miniszoknyát, szűk nadrágokat, kivágott felsőket.. Sok férfival kavartam már. A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog...Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár...
ja, és amúgy 15 éves vagyok.
Nem nyújtok nekik szolgáltatást!
16:00 Te analfabéta vagy?
Nektek mi jön le az értelmiségi szintemről?
Szerintem írásból sok minden kiderül.
Különben arra büszke vagyok, hogy gimiben mindenből 4-5ös vagyok. :)
Ritkán vagyok egyedül.
Mert ez a környék alapjában is kicsit veszélyes este 8 után...
Akkor minek tetted fel ezt a kérdést? Provokációnak? Tudod jól, hogy a társadalmi normákkal ellenkezik, ha egy 15 éves kiscsaj azt hiszi, hogy az ő seggéből jön a napfény ("úgy viselkedek, mint egy sztár"). Akkor viseld a következményét, hogy lek*rváznak a hátad mögött, ha már egyszer úgy viselkedsz. Ha meg nem tetszik az emberek véleménye, öltözzél fel normálisan.
Ha meg nem foglalkozol mások véleményével, akkor áruld már el nekem, miért tetted fel ezt a kérdést???
"Nektek mi jön le az értelmiségi szintemről?
Szerintem írásból sok minden kiderül.
Különben arra büszke vagyok, hogy gimiben mindenből 4-5ös vagyok. :)"
1, azt értelmi szintnek hívják, tehát az utolsó mondatod máris ugrott :)
2, arrogáns, öntelt liba vagy
Kíváncsi vagyok, mások mit szólnak.
Nagy kérésem volt, hogy normális hangnemben, értelmesen írjatok választ?
vagy ezt most mire véljem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!