Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora nagy gond, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora nagy gond, hogy ilyen vagyok? Elvégre én életem. Vagy a többiek irigyek?

Figyelt kérdés

Előre szólok, hogy nem vagyok egoista.

Szép lány vagyok, kb mindenki megnéz. Én erre 1 lapáttal rá is teszek, sokszor hordok miniszoknyát, szűk nadrágokat, kivágott felsőket.. Sok férfival kavartam már. A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog...Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár...

ja, és amúgy 15 éves vagyok.

2010. jan. 25. 15:53
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

Nem nyújtok nekik szolgáltatást!

16:00 Te analfabéta vagy?

2010. jan. 25. 16:03
 12/57 A kérdező kommentje:

Nektek mi jön le az értelmiségi szintemről?

Szerintem írásból sok minden kiderül.

Különben arra büszke vagyok, hogy gimiben mindenből 4-5ös vagyok. :)

2010. jan. 25. 16:03
 13/57 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ezzel, hogy így kelleted magad, hogy mindenki egypatronos, ostoba libának fog tartani. Komolyan jó az neked, hogy végigmész az utcán, és minden fószer levetkőztet a szemével? Majd ha egyszer valaki elkap egy fordulóra, és ellenkezni fogsz, mert egy büdös, tróger lesz az illető, akkor majd bánni fogod, hogy ez a mentalitásod.
2010. jan. 25. 16:04
 14/57 anonim ***** válasza:
100%
Folyton bókolnak ,mert tudják, hogy megtudnak dönteni. Gratulálok, jó úton jársz, hogy egy nagy ribi legyél!
2010. jan. 25. 16:06
 15/57 A kérdező kommentje:

Ritkán vagyok egyedül.

Mert ez a környék alapjában is kicsit veszélyes este 8 után...

2010. jan. 25. 16:06
 16/57 anonim ***** válasza:
100%

Akkor minek tetted fel ezt a kérdést? Provokációnak? Tudod jól, hogy a társadalmi normákkal ellenkezik, ha egy 15 éves kiscsaj azt hiszi, hogy az ő seggéből jön a napfény ("úgy viselkedek, mint egy sztár"). Akkor viseld a következményét, hogy lek*rváznak a hátad mögött, ha már egyszer úgy viselkedsz. Ha meg nem tetszik az emberek véleménye, öltözzél fel normálisan.

Ha meg nem foglalkozol mások véleményével, akkor áruld már el nekem, miért tetted fel ezt a kérdést???

2010. jan. 25. 16:09
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

"Nektek mi jön le az értelmiségi szintemről?

Szerintem írásból sok minden kiderül.

Különben arra büszke vagyok, hogy gimiben mindenből 4-5ös vagyok. :)"

1, azt értelmi szintnek hívják, tehát az utolsó mondatod máris ugrott :)

2, arrogáns, öntelt liba vagy

2010. jan. 25. 16:10
 18/57 A kérdező kommentje:

Kíváncsi vagyok, mások mit szólnak.

Nagy kérésem volt, hogy normális hangnemben, értelmesen írjatok választ?

vagy ezt most mire véljem?

2010. jan. 25. 16:10
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
Mit mire véljél? Teljesen normális hangnemben beszéltem veled, mi nem tetszik? Hogy más a véleményem, mint neked??
2010. jan. 25. 16:13
 20/57 anonim ***** válasza:
100%
remélem egyszer a farkára kap egy kancigány, aztán majd nézhetsz
2010. jan. 25. 16:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!