Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora nagy gond, hogy ilyen vagyok? Elvégre én életem. Vagy a többiek irigyek?
Figyelt kérdés
Előre szólok, hogy nem vagyok egoista.
Szép lány vagyok, kb mindenki megnéz. Én erre 1 lapáttal rá is teszek, sokszor hordok miniszoknyát, szűk nadrágokat, kivágott felsőket.. Sok férfival kavartam már. A szex majdnem a mindenem, számomra éltető dolog...Emellett pedig úgy viselkedek, mint egy sztár...
ja, és amúgy 15 éves vagyok.
2010. jan. 25. 15:53
4/57 anonim válasza:
Csak megvetnek... Kevered az átmeneti örömöt a boldogsággal.
5/57 anonim válasza:
szerintem nem irigyek csak nézik hogy ennyi éves léteddre ugy teszel mint 1 r***nc
6/57 A kérdező kommentje:
Én jól érzem így magam. Folyton bókokat kapok... Ez jól esik... Régebben semmi önbizalmam nem volt, most pedig élvezem..
2010. jan. 25. 15:56
7/57 A kérdező kommentje:
Ha szabad kérnem, csak normális hangvételű kommenteket írjatok. Köszi. Ha én értelmes vagyok, elvárom másoktól is.
2010. jan. 25. 16:00
8/57 anonim válasza:
Most neked mi a bajod azon kívül hogy r*banc vagy?
9/57 anonim válasza:
Még jó hogy bókolnak, ha annyira jól nézel ki és pár bók miatt egy kis szolgáltatást is nyújtassz, én se hagynám annyiban.
10/57 anonim válasza:
Igen a te életed, más élete meg másé, szóval azt gondol rólad amit akar. Ha azt mondja rib@nc vagy, akkor az vagy nála, ez van. Egyébként ismerek pár ribit, és egyszerűen szánalmas az értelmi szintük :S(oszitársak..), de ezt hadd ne részletezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!