Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkora igényeim lennének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora igényeim lennének?

Figyelt kérdés

Eddig egy barátom volt félig-meddig, de már annak is fél éve.

Az tisztázódott bennem, hogy egy olyan embert szeretnék, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Smink nélkül, pulcsiban is tisztel és aranyosnak gondol, és rengeteget tudunk beszélni a világról. Nem kell moziba menni, meg ilyenek, kiállítás, ha van jó, séta, este egy fröccs valahol, aztán kellemes kuckózás.

De a lényeg tényleg, hogy nagyon kevés emberrel tudok úgy beszélgetni, ahogy azt szeretném, és tényleg erre vágyok a legjobban, hogy egymás gondolatait szeressük meg.

Akkor elvárás ez?

Külsőségekre vonatkozóan tényleg annyit szeretnék csak, hogy magasabb legyen nálam.

17L

2014. okt. 15. 23:31
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Az említett fiú nem plátói, napi szinten beszélünk, de elment a városból, és lett egy új barátnője.

Én tényleg csak egy érdekes, jó szépérzékkel rendelkező fiút szeretnék megismerni.

Nem naponta alkoholizálok én sem, iskola miatt egy kapcsolatra is csak hétvégente lenne időm. Hetente egyszer-kétszer pedig szerintem teljesen oké elmenni a barátaimmal egy kellemes helyre, meginni egy fröccsöt, meghallgatni egy előadást, felolvasást, koncertet.

Nem tartom magam kimondottan butának, butaság kijelenti kollektívan egy bizonyos kritériumnak megfelelő embercsoportra, hogy buták.

Köszönöm szépen. Majd várok, amíg egy nagyobb városba nem kerülök.

2014. okt. 16. 16:33
 42/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, kérhetnék valamiben segítséget? Írj rám, ha tudsz segíteni.
2014. okt. 16. 16:37
 43/47 anonim ***** válasza:
Szabadna tudni, hogy melyik városból írsz?
2014. okt. 16. 16:53
 44/47 anonim ***** válasza:
Vagy megyét is írhatsz, ha az előbbit nem akarod.
2014. okt. 16. 16:53
 45/47 A kérdező kommentje:
Győr-Moson-Sopron
2014. okt. 16. 16:54
 46/47 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, ha a srácnak barátnője van, miért beszélget napi szinten veled, az exével. Ez akkora kiba szás a jelenlegi barátnőjével, hogy iszonyat.
2014. okt. 16. 16:56
 47/47 A kérdező kommentje:

Sosem voltunk együtt hivatalosan.

És igen, furcsa ez, és bonyolult, szerintem még ő is érez irántam.

2014. okt. 16. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!