Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatok ilyen lányt?...

Hol találhatok ilyen lányt? Ennyire nagy igényeim lennének, hogy már 2 éve nincs barátnőm

Figyelt kérdés

Lehet nagyok az igényeim, de úgy gondolom, megtehetem, mert igaz duci vagyok, de kedves vagyok, aranyos, okos vagyok Phd-re járok és sose csalnám meg a párom.

Olyan nót szeretnék találni, aki nagyon szép, csinos, vékony, sportos, nagy melleket szeretnék. Belsőleg, tudjon fózni, kiszolgáljon, kedves legyen, gondoskodó, türjön el dolgokat, ne vitázzon velem, de ugyanakkor legyen határozott magabiztos, lehetőleg doktorátusa legyen, de minimum diploma. Már volt pont ilyen barátnőm csak hülye voltam, mert kidobtam és már 2 éve egyedól vagyok, de keresem az ilyen típusú nőszemélyt. Csak nem tudom hol keressem :(

2013. jún. 3. 12:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előbb magadon kéne változtatni, mert a saját álomvilágodban élsz már évek óta.
2013. jún. 3. 12:20
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
húha.. igen.. sokat akarsz.. azt mégis h képzeled, h "kiszolgáljon", és h "tűrjön el dolgokat"???:D
2013. jún. 3. 12:20
 3/31 anonim ***** válasza:
Az utcán,szórakozó helyek stb! :)
2013. jún. 3. 12:21
 4/31 anonim ***** válasza:
90%

Eleve már ott bukott a dolog, hogy vékony, nagy mellekkel... nagyon kevés ilyen lány van, aki nem plasztikázott.

Te is nagyon szép, csinos, vékony fiú vagy? :D Csak azért, mert akkor legyenek ekkora igényeid a külsőre, ha van mire föl.

Mire föl szolgáljon ki? Szerinted egy kapcsolat elején ez így megyen?

Mire föl ne vitázzon? Ki vagy te, hogy megmondd, mit tegyen, és egyébként is, mi az, hogy nincs joga a véleményéhez?

Még ha behódoló típus is, hogy legyen egyszerre magabiztos és határozott?

Mire föl tűrjön el tőled, mit adsz ezért cserébe?

summa summarum: újfent nyilvánvalóvá vált, hogy a phd-hoz, diplomához nem adnak érzelmi intelligenciát.

Nyomorék.

Diplomás lány.

2013. jún. 3. 12:22
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
soha nem fogsz olyan értelmes nőt találni, akinek doktorátusa van, szép, csinos, stb., és hajlandó lenne leállni egy kövér, öntelt, lusta pasival:)
2013. jún. 3. 12:23
 6/31 anonim válasza:
most tényleg nem rosszindulatból,én így látatlanban is elhiszem neked hogy kedves vagy de egy pár megtalálásához nem szabad feltételeket szabni.. szerintem nem szabad elvárásoknak lenni. legalábbis nem ilyen formában. ismerkedj lányokkal és majd amelyik megfog és érzed hogy igazán tetszik nekedés jó vele akkor megtaláltad azt akit valójában keresel. de ne állíts magadban ugymond egy "szűrőt" hogy na most nekem ilyen meg ilyen meg ilyen barátnő kell. így nem fogsz találni.
2013. jún. 3. 12:23
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt a részt elfelejtetted magadról, hogy egy kicsit túl sokat képzelsz magadról.

Most vagy csak trollkodsz és ezzel szórakoztatod magad, hogy az emberek többségének a haja kihullik a kérdésed láttán, vagy te tényleg ilyen hülye vagy.

2013. jún. 3. 12:24
 8/31 anonim válasza:
Te most barátnőt keresel magad mellé vagy egy szolgát? Ilyen igények mellett nem csodálom hogy nincs barátnőd.Talán, ha ennyire nem akarnád kiszolgáltatni magad akkor le is fogynál. Elvárod hogy vékony legyen, nagy mellekkel.Egyszerűen a hányinger elkapott miközben olvastam a sorokat. Te egy öntelt, dagadt, p*cs vagy!
2013. jún. 3. 12:26
 9/31 anonim ***** válasza:
58%

Ne az a baj, hogy nagyok az igényei, hanem hogy nagyon rossz helyen nagyok.

Esetleg bepróbálkozhatnál Édesanyádnál, ő úgyis olyan elnéző, hátha kapható némi extrára.

Más viszont kizárt, hogy ezt elnézze neked.

2013. jún. 3. 12:28
 10/31 anonim ***** válasza:
nem sok phds lány tud főzni:DD
2013. jún. 3. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!