Hol találhatok ilyen lányt? Ennyire nagy igényeim lennének, hogy már 2 éve nincs barátnőm
Lehet nagyok az igényeim, de úgy gondolom, megtehetem, mert igaz duci vagyok, de kedves vagyok, aranyos, okos vagyok Phd-re járok és sose csalnám meg a párom.
Olyan nót szeretnék találni, aki nagyon szép, csinos, vékony, sportos, nagy melleket szeretnék. Belsőleg, tudjon fózni, kiszolgáljon, kedves legyen, gondoskodó, türjön el dolgokat, ne vitázzon velem, de ugyanakkor legyen határozott magabiztos, lehetőleg doktorátusa legyen, de minimum diploma. Már volt pont ilyen barátnőm csak hülye voltam, mert kidobtam és már 2 éve egyedól vagyok, de keresem az ilyen típusú nőszemélyt. Csak nem tudom hol keressem :(
Eleve már ott bukott a dolog, hogy vékony, nagy mellekkel... nagyon kevés ilyen lány van, aki nem plasztikázott.
Te is nagyon szép, csinos, vékony fiú vagy? :D Csak azért, mert akkor legyenek ekkora igényeid a külsőre, ha van mire föl.
Mire föl szolgáljon ki? Szerinted egy kapcsolat elején ez így megyen?
Mire föl ne vitázzon? Ki vagy te, hogy megmondd, mit tegyen, és egyébként is, mi az, hogy nincs joga a véleményéhez?
Még ha behódoló típus is, hogy legyen egyszerre magabiztos és határozott?
Mire föl tűrjön el tőled, mit adsz ezért cserébe?
summa summarum: újfent nyilvánvalóvá vált, hogy a phd-hoz, diplomához nem adnak érzelmi intelligenciát.
Nyomorék.
Diplomás lány.
Azt a részt elfelejtetted magadról, hogy egy kicsit túl sokat képzelsz magadról.
Most vagy csak trollkodsz és ezzel szórakoztatod magad, hogy az emberek többségének a haja kihullik a kérdésed láttán, vagy te tényleg ilyen hülye vagy.
Ne az a baj, hogy nagyok az igényei, hanem hogy nagyon rossz helyen nagyok.
Esetleg bepróbálkozhatnál Édesanyádnál, ő úgyis olyan elnéző, hátha kapható némi extrára.
Más viszont kizárt, hogy ezt elnézze neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!