Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol találhatok ilyen lányt?...

Hol találhatok ilyen lányt? Ennyire nagy igényeim lennének, hogy már 2 éve nincs barátnőm

Figyelt kérdés

Lehet nagyok az igényeim, de úgy gondolom, megtehetem, mert igaz duci vagyok, de kedves vagyok, aranyos, okos vagyok Phd-re járok és sose csalnám meg a párom.

Olyan nót szeretnék találni, aki nagyon szép, csinos, vékony, sportos, nagy melleket szeretnék. Belsőleg, tudjon fózni, kiszolgáljon, kedves legyen, gondoskodó, türjön el dolgokat, ne vitázzon velem, de ugyanakkor legyen határozott magabiztos, lehetőleg doktorátusa legyen, de minimum diploma. Már volt pont ilyen barátnőm csak hülye voltam, mert kidobtam és már 2 éve egyedól vagyok, de keresem az ilyen típusú nőszemélyt. Csak nem tudom hol keressem :(

2013. jún. 3. 12:18
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
szerintem hálj továbbra is a markoddal, vagy vegyél guminőt, az nem szól vissza... :D
2013. jún. 3. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!