Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkora igényeim lennének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora igényeim lennének?

Figyelt kérdés

Eddig egy barátom volt félig-meddig, de már annak is fél éve.

Az tisztázódott bennem, hogy egy olyan embert szeretnék, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Smink nélkül, pulcsiban is tisztel és aranyosnak gondol, és rengeteget tudunk beszélni a világról. Nem kell moziba menni, meg ilyenek, kiállítás, ha van jó, séta, este egy fröccs valahol, aztán kellemes kuckózás.

De a lényeg tényleg, hogy nagyon kevés emberrel tudok úgy beszélgetni, ahogy azt szeretném, és tényleg erre vágyok a legjobban, hogy egymás gondolatait szeressük meg.

Akkor elvárás ez?

Külsőségekre vonatkozóan tényleg annyit szeretnék csak, hogy magasabb legyen nálam.

17L

2014. okt. 15. 23:31
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Mondjuk érdeklene,hogy 17 évesen,hogy iszol mindennap alkoholt meg az az ember is aki kiadja neked. Egyébként ha nem akarnál ennyit inni még érdekelne is a dolog de ezzel és a többivel amit később tettél hozzá kíváncsi lennék rád
2014. okt. 16. 10:25
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy plátói szerelmed is van most kérdező? Erről hadd szóljak valamit: pont egy korod béli lánnyal jártam így. Csodálatosakat beszélgettünk (neten--> nagy táv miatt itt), hónapokon át minden egyes nap. Meg volt a közös rezgés, találkozásról is volt szó, de ő félénk volt és mindig leterelte óvatosan. Amikor már eltelt 1 hónap és továbbra sem hozta fel magától, rákérdeztem 2-3 hetente, hogy akkor lesz-e találkozás, hogy legalább esélyt adjon a dolognak, hogy megismerhessük egymást, ha már ennyire jól elvagyunk. Persze, hogy úgy alakította, hogy a végén még nekem kellett elnézést kérni amiatt, mert meg akartam személyesen ismerni. A beszélgetések alatt kibökte, hogy évek óta van egy plátói szerelme, egy srác, akit lényegében alig ismer, de valamiért nagyon nem közömbös iránta és a mai napig megdobban a szíve, amikor olykor meglátja. Kérdeztem, miért lehet ez. Nem tudott válaszolni. Viszont amikor mondta, kifejtette, hogy a jó tulajdonságai, a kinézete, úgy minden stimmel. De hogyan ismerheted valakinek a tulajdnságait, ha nem is ismered, mint személyt, mert nem beszélgetsz vele nap mint nap órákat, és nem töltesz el vele egy rakás időt? Ez a megideologizálás. Tegnap egy kérdésnél egy lány tökéletesen leírta a plátói szerelmek esszenciális lényegét:

"Mivel nem tudjuk megélni valójában, csak idealizáljuk a személyt, és nem fogunk csalódni se benne (mert nincs kapcsolat), ezért mindig is így fog megmaradni az emlékezetünkben..."

:)

2014. okt. 16. 12:40
 33/47 anonim ***** válasza:

Akinek hosszú az előző válasz és ezért nem olvasná el annak itt van röviden: Amikor valakibe beleszerettél és soha többet nincs kapcsolat köztetek akkor azt szereted aki volt és nem azt aki lett.

(de egyébként hasznos válasz)

2014. okt. 16. 12:48
 34/47 anonim ***** válasza:
#32: Egy a probléma, hogy az egyedülálló nők teljes egészének ez a legnagyobb hibája, hogy egy idealizált férfiról ábrándoznak, és senkinek sem adnak esélyt, aki valamilyen elképzelt és berögzült tulajdonságtól kicsit is eltér. Sok ilyen nővel volt már dolgom ismerkedéseim során, és valamennyien "szerelmesek" voltak egy számukra el nem érhető férfiba. Beteges! A nők szörnyen ostobák!
2014. okt. 16. 12:51
 35/47 anonim ***** válasza:

A nők szörnyes ostobák pedig csak egy ostoba szájából hangozhat el.

Ez olyan dolog amiről nem tehet az ember(általában) és ha így van akkor együtt élhet vele. Személy szerint így jártam lassan 8 évvel ezelőtt. Lassan 4 éve vagyok együtt a barátnőmmel és szeretem, attól függetlenül,hogy a másik is megmaradt.

2014. okt. 16. 13:07
 36/47 anonim ***** válasza:
#35: az a te érzelmi szegénységed, ha együtt vagy valakivel annak ellenére, hogy még más iránt is érzel valamit.
2014. okt. 16. 13:09
 37/47 anonim ***** válasza:
Miért érzelmi szegénység ez? És szerinted onnantól kezdve hogy szeretek valakit aki nem létezik már magányosan kell leélnem az életem? És miért ne szerethetnék valakit aki itt van velem?
2014. okt. 16. 13:47
 38/47 anonim ***** válasza:
Mert ezzel nem csak őt, de saját magadat is becsapod. Nem szeretetet adsz a jelenlegi barátnődnek, csak egy annak illúzióját és ha beismered, nem a lényéért vagy vele, sokkal inkább azért, hogy elfeledtesse veled a plátói szerelmedet. :)
2014. okt. 16. 13:48
 39/47 anonim ***** válasza:
Nincs rá szükségem,hogy elfeledtesse mivel azért lettem az aki és boldog vagyok magammal,ezért nem vágyom arra a lányra. Voltál már ilyen helyzetben,vagy valami olyanról beszélsz amit nem értesz?
2014. okt. 16. 13:56
 40/47 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt itt fejezzük be. Hamar elege lesz az embereknek az off-ból. Ha válaszolni kívánsz rá akkor írj privátot ha nem hagyjuk ennyiben.
2014. okt. 16. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!