Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkora igényeim lennének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora igényeim lennének?

Figyelt kérdés

Eddig egy barátom volt félig-meddig, de már annak is fél éve.

Az tisztázódott bennem, hogy egy olyan embert szeretnék, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Smink nélkül, pulcsiban is tisztel és aranyosnak gondol, és rengeteget tudunk beszélni a világról. Nem kell moziba menni, meg ilyenek, kiállítás, ha van jó, séta, este egy fröccs valahol, aztán kellemes kuckózás.

De a lényeg tényleg, hogy nagyon kevés emberrel tudok úgy beszélgetni, ahogy azt szeretném, és tényleg erre vágyok a legjobban, hogy egymás gondolatait szeressük meg.

Akkor elvárás ez?

Külsőségekre vonatkozóan tényleg annyit szeretnék csak, hogy magasabb legyen nálam.

17L

2014. okt. 15. 23:31
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Szépen gyűlnek az igények...

még az nem derült ki, hogy miről is szeretnél beszélgetni.

Amúgy idáig még nem tűnik túlzásnak, de nem is kevés.

Keresni kell, aki ennek megfelel.

2014. okt. 16. 00:50
 22/47 anonim ***** válasza:
17 évesen rendszeres esti italozásra vágysz? Hogy ez hová vezethet...
2014. okt. 16. 00:55
 23/47 anonim ***** válasza:

amíg ennyiszer használod a mondataidban a DE szócskát, addig vagy nagyon nem tudod mit akarsz, vagy hazudsz :)

Tedd fel magadnak a kérdést: Akarok én most barátot?

.

.

.

.

.

.

.

.

MOst pedig akire először gondoltál, keresd fel mihamarabb :)

2014. okt. 16. 01:05
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés csak mézes madzag fiúk! Tuti egy a csaj is a sportos, jóképű trendi férfiakhoz vonzódik!
2014. okt. 16. 01:10
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
én már a kérdés láttán tudtam, hogy ez is csak egy válogatós, felszínes csaj, mint a többi
2014. okt. 16. 01:15
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
A válaszadók jól helyrerakták a kérdezőt! :) Jogosan! Hova tűntél, Kérdező? Biztos van ott még egy-két említésre méltó dolog, amit kihagytál!
2014. okt. 16. 01:22
 27/47 anonim ***** válasza:

Azt várjátok, hogy mindenféle, ronda srác tetszen a kérdezőnek? :D

Mindenki a Számára legjobbat keresse szépen!

Nekem írhatsz amúgy, de nem ígérek semmit.

19F

2014. okt. 16. 04:10
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Én magasabb vagyok nálad. Cserélünk fotót? Ja, hogy mégsem tetszem. Ejnyebejnye, ezek a tinilányok nem tudják mit beszélnek...
2014. okt. 16. 05:38
 29/47 A kérdező kommentje:

Aludni is szoktam...

Szóval nem, nem a jóképű, izmos focistafióukra gondolok.

Nem is ismerkedés céljából írtam ki a kérdést.

Ha tényleg azzal lehetnék, akire elsőre gondolok, határtalanul boldog lennék, de mivel sok ok van, hogy nem lehet, ezért nincs más, mint keresni valakit.

Beszélgetni pedig a művészetekről és annak mindenféle kapcsolatáról az emberhez szeretek beszélni. Meg igazából bármiről, ami jól esik.

A külsőről pedig nem mondhatom, hogy teljesen lényegtelen, mert nem az.

2014. okt. 16. 07:49
 30/47 anonim ***** válasza:
De! Te az izmos, sportos, tökéletes testű, mindezek mellett pengeagyú, mindenhez értő, mindenben jártas férfit keresed. Mindenki a számára legtökéletesebbet keresi, s ugyanúgy te is. Képtelen vagy a kompromisszumokra, neked egy 95%-ban megfelelő férfi nem elég. Fiatal vagy még, menj, dugasd körbe magad a fél városon, tombold végig fiatalkori életed, mint a korodbeliek 99%-a.
2014. okt. 16. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!