Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkora igényeim lennének?
Eddig egy barátom volt félig-meddig, de már annak is fél éve.
Az tisztázódott bennem, hogy egy olyan embert szeretnék, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Smink nélkül, pulcsiban is tisztel és aranyosnak gondol, és rengeteget tudunk beszélni a világról. Nem kell moziba menni, meg ilyenek, kiállítás, ha van jó, séta, este egy fröccs valahol, aztán kellemes kuckózás.
De a lényeg tényleg, hogy nagyon kevés emberrel tudok úgy beszélgetni, ahogy azt szeretném, és tényleg erre vágyok a legjobban, hogy egymás gondolatait szeressük meg.
Akkor elvárás ez?
Külsőségekre vonatkozóan tényleg annyit szeretnék csak, hogy magasabb legyen nálam.
17L
Szépen gyűlnek az igények...
még az nem derült ki, hogy miről is szeretnél beszélgetni.
Amúgy idáig még nem tűnik túlzásnak, de nem is kevés.
Keresni kell, aki ennek megfelel.
amíg ennyiszer használod a mondataidban a DE szócskát, addig vagy nagyon nem tudod mit akarsz, vagy hazudsz :)
Tedd fel magadnak a kérdést: Akarok én most barátot?
.
.
.
.
.
.
.
.
MOst pedig akire először gondoltál, keresd fel mihamarabb :)
Azt várjátok, hogy mindenféle, ronda srác tetszen a kérdezőnek? :D
Mindenki a Számára legjobbat keresse szépen!
Nekem írhatsz amúgy, de nem ígérek semmit.
19F
Aludni is szoktam...
Szóval nem, nem a jóképű, izmos focistafióukra gondolok.
Nem is ismerkedés céljából írtam ki a kérdést.
Ha tényleg azzal lehetnék, akire elsőre gondolok, határtalanul boldog lennék, de mivel sok ok van, hogy nem lehet, ezért nincs más, mint keresni valakit.
Beszélgetni pedig a művészetekről és annak mindenféle kapcsolatáról az emberhez szeretek beszélni. Meg igazából bármiről, ami jól esik.
A külsőről pedig nem mondhatom, hogy teljesen lényegtelen, mert nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!