Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkora igényeim lennének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora igényeim lennének?

Figyelt kérdés

Eddig egy barátom volt félig-meddig, de már annak is fél éve.

Az tisztázódott bennem, hogy egy olyan embert szeretnék, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Smink nélkül, pulcsiban is tisztel és aranyosnak gondol, és rengeteget tudunk beszélni a világról. Nem kell moziba menni, meg ilyenek, kiállítás, ha van jó, séta, este egy fröccs valahol, aztán kellemes kuckózás.

De a lényeg tényleg, hogy nagyon kevés emberrel tudok úgy beszélgetni, ahogy azt szeretném, és tényleg erre vágyok a legjobban, hogy egymás gondolatait szeressük meg.

Akkor elvárás ez?

Külsőségekre vonatkozóan tényleg annyit szeretnék csak, hogy magasabb legyen nálam.

17L

2014. okt. 15. 23:31
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
16%
# 10 jajj xD mikről marad le, én mindjárt sírok
2014. okt. 15. 23:46
 12/47 anonim ***** válasza:

#11: :D:D:D

10-es

2014. okt. 15. 23:47
 13/47 A kérdező kommentje:

Hát első sorban én sem itt szeretnék ismerkedni.

Mint említettem, nem elsődleges, de nyilván lényeg, hogy néz ki valaki...hiszen szexuális vonzalom nem tud kialakulni testiség nélkül.

És azért jó, ha valaki tud/szeret úgy élni, ahogy én, hogy nem zárkózik el a csúnyábbik világtól.

2014. okt. 15. 23:50
 14/47 anonim ***** válasza:
tehát a további elvárások: legyen jóképű, szexi, és ne zárkózzon el a csúnyábbik világtól (bármit jelentsen is ez)
2014. okt. 15. 23:52
 15/47 anonim ***** válasza:
Csúnyábbik világ: az meg mi a tosz?
2014. okt. 15. 23:53
 16/47 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon relatív, hogy mi szép.

Általában az érdekes, karakteres arcú fiúk tetszenek.

A csúnyábbik világ alatt értem, amitől annyiran viszolyognak és távol akarnak maradni, egy-egy esti kocsmában beszélgetés, fesztivál, más városban bolyongás északa koncert után...szerintem érthető.

2014. okt. 15. 23:56
 17/47 anonim ***** válasza:
kérdező, ezek alapján kijelenthetjük, hogy nincsenek magas igényeid, viszont annyira alacsony igényeid sincsenek (mint amit a kérdésben először leírtál), amik indokolttá tehetnék, hogy fél évnél előbb újabb párt találj
2014. okt. 15. 23:57
 18/47 anonim ***** válasza:
Nagyon szimpatikus amiket írsz, ezek egyáltalán nem nagyon igények elméletben. Gyakorlatban pedig mégis annak tűnnek, mert én is ilyen lányt keresek, mégsem találok.
2014. okt. 15. 23:59
 19/47 anonim ***** válasza:
*nem nagy - bocs. :)
2014. okt. 16. 00:00
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Az elején kijelented, hogy a kinézettel kapcsolatban annyi a lényeg, hogy legyen magasabb. Utána meg azt, hogy azért számít... Majd kiderül, hogy a karakteres arcú (azaz a tipikus jóképű) fiúk tetszenek. :D

Amúgy nem baj. Ha te is szép vagy, simán elvárható az ilyen.

2014. okt. 16. 00:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!