Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ha kiderülne, hogy a barátnője előttük 80 emberrel feküdt le kb?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, kíváncsiságból kérdezem :)
20 éves vagyok. Persze a kapcsolat elején csak a 20 adát mondanám, aztán szép lassan elmondanám, hogy sokkal több volt :)
2014. okt. 15. 23:23
51/89 anonim válasza:
Olyan ostobán gondolkodsz.. Ebből a 22 levélből is azt akarod kihozni, hogy veled nincs semmi baj ez tök normális!
Abba gondolj bele, hogy miért kaptál ennyi levelet! Mert egy olcsó rongynak tartanak akit Bárki megkaphat! ;)
52/89 A kérdező kommentje:
Le merném fogadni, hogy közöttük vagy te is.
2014. okt. 16. 00:05
53/89 anonim válasza:
amúgy is ha 4 évre elosztjuk a nyolcvanat, az akkor évente 20, és egy év 365 napból áll,vagyis ha szépen az annyit jelent, hogy kb. 18 naponta új partner ,ami több mint két hét...
55/89 A kérdező kommentje:
Múlt nyáron volt pl 32, idei nyáron csak 17.
2014. okt. 16. 00:07
56/89 anonim válasza:
Beteg ember vagy, inkább sajnállak, mint elítéllek.
57/89 anonim válasza:
volt olyan ,hogy egy nap többet is elcsábítottál?
58/89 A kérdező kommentje:
Annyira vagy te lány mint én amennyire pasi.
Egyszóval semennyire.
2014. okt. 16. 00:08
59/89 A kérdező kommentje:
Egyszer volt olyan hogy két pasival voltam egyszerre ha ez számít egy nap többnek, és volt még egy ahol 1 pasi meg 1 lány volt. Más ilyen nem volt.
2014. okt. 16. 00:10
60/89 anonim válasza:
Aztapics, vannak itt bajok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!