Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ha kiderülne, hogy a barátnője előttük 80 emberrel feküdt le kb?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, kíváncsiságból kérdezem :)
20 éves vagyok. Persze a kapcsolat elején csak a 20 adát mondanám, aztán szép lassan elmondanám, hogy sokkal több volt :)
2014. okt. 15. 23:23
3/89 anonim válasza:
Te az a lány vagy akit szarrá oltottunk annál a kérdésnél hogy ki hány éves és hány emberrel szexelt?
4/89 Láttál már,de mégse :) válasza:
20-szal se kéne,köszönöm.
6/89 RRR válasza:
néznék mint hülye billy a moziban:DDDD
7/89 anonim válasza:
max megkérném hogy ezután én legyek az egyetlen,mi köze a múltnak a jelenlegi kapcsolathoz?
8/89 A kérdező kommentje:
Nem provokatív :)
Igen én vagyok azért kérdem mert itt sokan elkezdtek óltogatni érte :D
2014. okt. 15. 23:26
9/89 anonim válasza:
Megköszönném a lehetőséget, hogy megismerhettem. Aztán szevasz.
10/89 anonim válasza:
Egy nemibeteg gondozót azért csak kijárnék vele.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!