Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ha kiderülne, hogy a barátnője előttük 80 emberrel feküdt le kb?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, kíváncsiságból kérdezem :)
20 éves vagyok. Persze a kapcsolat elején csak a 20 adát mondanám, aztán szép lassan elmondanám, hogy sokkal több volt :)
2014. okt. 15. 23:23
11/89 anonim válasza:
Akkor erőltesd meg az agyad és gondolkozz el, hogy miért lettél beoltva! :( :( :(
12/89 anonim válasza:
Lapát. Ruhából se kell olyan, amit már 80-an hordtak előttem :)
13/89 anonim válasza:
Mit tennék? Elmondanám neki azt a 94 lányt, akit már megkúrtam.
14/89 anonim válasza:
Ha az elején elmondja, hogy 80, akkor semmit, nem gáz. Csak akkor hagynám ott a lányt, ha kiderülne, hogy ilyen félinformációs játékokat játszik.
15/89 anonim válasza:
Ha az önbecsülését azóta helyrehozta és úgy érzem, hogy nem csak azért van velem, hogy elvegye a szeretetem és azzal fércelje a beteg személyiségén a szakadásokat akkor nem zavarna. Szerintem aki ilyet csinál az mentálisan nincsen rendben. De ha azóta helyrehozta a személyiségét akkor nem zavarna a múltja. Nekem régebben drogproblémáim voltak, elég keményen, azóta én is normális vagyok és rosszul esne ha a múltam miatt ítélnének el.
16/89 anonim válasza:
Hülye r bancok, elbasszátok a világot :(
17/89 A kérdező kommentje:
# 16
Ne rajtam éld ki a szüzességből fakadó agressziódat ;) :)
2014. okt. 15. 23:30
19/89 anonim válasza:
Kérdező, most aztán nagyon beoltottad Apollyont
20/89 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi lennék rád, mit éltél meg ennyi kapcsolatból! Szerintem élvezheted a sexet így igen jó lehet veled! De az is lehet, hogy nárcisztikus vagy és minden pasit kevésnek élsz meg, akkor látni sem akarlak, mert senkivel nem tudod megélni a szerelmet! A kérdésedből nem derül ki számomra, hogy élvezed-e a sexet és azért kívánod a sokféle pasikat?! Ha igen, akkor megkefélnélek szívesen mert azt bizony nagyon élveznéd s nem tudnál egyhamar tőlem szabadulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!