Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit tenne ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne ha kiderülne, hogy a barátnője előttük 80 emberrel feküdt le kb?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, kíváncsiságból kérdezem :)

20 éves vagyok. Persze a kapcsolat elején csak a 20 adát mondanám, aztán szép lassan elmondanám, hogy sokkal több volt :)

2014. okt. 15. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
100%
Integetnék neki,és soha többet még csak a közelébe se mennék...
2014. okt. 15. 23:33
 22/89 A kérdező kommentje:
unalmas nekem egy pasi mellett :)
2014. okt. 15. 23:34
 23/89 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elolvastam az villant be, hogy max 1-2 pasi volt.

Nem több. Nem kamu a kérdés, csak olyan szempontból, hogy érdekli. Nem feküdt le 10 -el se. Tuti.

24/89 anonim ***** válasza:
77%
Engem sem érdekelne a múlt. Azt mondják, hogy kúvából lesz a legjobb feleség. :) Egyébként meg amíg fiatal valaki, addig kúrjon amennyit és akivel akar. Ha megállapodik, akkor legyen hűséges, vagy a kapcsolat közös beleegyezéssel legyen nyitott, szerintem ennyi. A sunyiságot, hazugságot nem bírom, akkor az első buktánál repülne a csaj.
 25/89 A kérdező kommentje:

Főként kíváncsiság de csak azért mert láttam, hogy itt mindenki elkezdet savazni. :)

Nem akarok komoly kapcsolatot 25 éves koromig tuti :)

addig maradnak az egy éjszakások és a szex kapcsolatok.

2014. okt. 15. 23:37
 26/89 anonim ***** válasza:
100%
25! Szerinted egy ilyen nő tudna hűséges lenni? xD Jó vicc..
2014. okt. 15. 23:37
 27/89 A kérdező kommentje:

Félre értés ne essék :)

Nem csaltam meg egy barátomat se (4 volt).. amég ők voltak nem szexeltem mással. A szexkapcsolat meg nem számít ha ott mással is csinálom, így én hűséges vagyok ha van pasim.

2014. okt. 15. 23:39
 28/89 anonim ***** válasza:

Simán elhiszem, amikor független voltam, én is minden buliból szívesen vittem volna haza csajt.

Van olyan szolidnak látszó volt gimis osztálytárnőm, aki egy osztálytalálkozón fülem előtt volt osztálytárs barátnőjének mondta, hogy egy év alatt 50 srácot kipróbált, diszkréten nem pofáztam senkinek sem tovább, de azért eléggé meglepődtem.

Egyszer itt kíváncsiságból fel is tettem egy kérdést, hogy csajok jellemzően ténylegesnek hányadát vallják be.

2014. okt. 15. 23:39
 29/89 anonim ***** válasza:
93%
Ebből te már nem jössz ki jól.. xD Kár volt oda írnod nyuszifül... :D
2014. okt. 15. 23:40
 30/89 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezo, te már 80 emberrel szexeltél? Bocs, én még itt lemaradtam.
2014. okt. 15. 23:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!