Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit tenne ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne ha kiderülne, hogy a barátnője előttük 80 emberrel feküdt le kb?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, kíváncsiságból kérdezem :)

20 éves vagyok. Persze a kapcsolat elején csak a 20 adát mondanám, aztán szép lassan elmondanám, hogy sokkal több volt :)

2014. okt. 15. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy berúgtam és azt se tudom kikkel voltam. Az utcán találkoznánk bizonyára nem minden partnerem ismerném fel ugyanis van olyan akit 3 éve nem láttam, lehet megváltozott így nem biztos, hogy felismerném .
2014. okt. 15. 23:51
 42/89 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező. Te úgy ki lehetsz égve, mint a fürdőszobámban a tükörlámpám. :D Felpofoználak, hogy észhez térj. :D
2014. okt. 15. 23:52
 43/89 anonim ***** válasza:
100%

én sem úgy értettem ,hogy be voltál rúgva

csak mondjuk elfelejted ,hogy vele is voltál már...

ááhh..nem tudom én már mit akartam írni...

2014. okt. 15. 23:54
 44/89 A kérdező kommentje:

A szüleim meghaltak régen.

[link]

Íme egy kép, itt ez nem is tudom mit bizonyít.

2014. okt. 15. 23:56
 45/89 anonim ***** válasza:
100%
azt bizonyítja, hogy úgy érzik az emberek ,hogy ha már ennyi partnered volt...teljesen mindegy ,hogy egyel több vagy kevesebb, bepróbálkoznak itt :D
2014. okt. 15. 23:57
 46/89 anonim ***** válasza:
és csak fiúkkal voltál együtt?
2014. okt. 16. 00:00
 47/89 anonim ***** válasza:
55%

Sejtettem, hogy ez lesz a válasz a szülős kérdésre..

Hogy egy kicsit sajnáljunk.. hát jó.. Sajnálom, hogy egy k..va vagy! :(

2014. okt. 16. 00:00
 48/89 A kérdező kommentje:

Ezek szerint most már 22 ember próbálta megragadni, hátha egy naiv lány vagyok akit mindenki megdughat aki akar. Így akik írtak levelet semmivel sem különbek mint amilyennek engem mondotok :)

Ezek szerint, mindenki vágyik egy jó szexre ki alkalmira ki párkapcsolatira. Ezért nem kéne embereket bántani mert sok partnerük volt.

2014. okt. 16. 00:01
 49/89 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, hogy elmondod, vagy nem.

Ha valaki megismer, megszeret, akkor nem nagyon fogja érdekelni (vagy igen?!). Nem hiszem.

Ha ez nem érződik rajtad, hogy kva lennél, akkor semmi se gond... úgy hiszem. Legalábbis nekem. Az biztos, hogy évekig nem bíznék benned, de nem szakítanék emiatt.

2014. okt. 16. 00:02
 50/89 A kérdező kommentje:

Nem, voltak lányok is.

4 lánnyal voltam. Nem élveztem annyira hogy többel legyek. Az is csak olyan próba jellegű volt.

2014. okt. 16. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!