Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátomat! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat! Miért van megsértődve, ha már 3 hónapja nem képes velem szexelni?

Figyelt kérdés

Mondtam neki,ha nem hajlandó kielégíteni akkor keresek mást aki megteszi helyette.Meg is tette,többször is.Sokszor mondtam neki és beszéltem róla,hogy változtason mert lefogok feküdni mással ha ő nem teszi meg.Csinos és ápolt jó alakú lány vagyok,de neki nem kellett.

19/L

2014. okt. 6. 08:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Magát a helyzetet nem ítélem el, elvégre, nyíltan megmondta, hogy ez lesz ha nincs szex, igazából ez még a jobbik eset, bár azt nem értem milrt nem lehet szakítani, mert ha 3 hónapig nem igényelte akkor valószínű nem illetek össze (mert ha tetszik ha nem ez is ugyan olyan fontos mint a személyiség). Ezért elítélendő amit teszel, viszint a stílusdról látszik, hogy közelebb vagy az ostobához mint a normálishoz.

"Nem fogok 19 évesen aszkéta,apáca életmódot", tehát neked 3 hónap szex nélkül az apáca életmód. Gratulálok, te is ilyan fajta állat lehetsz akira havonta rájön a párzási időszak és várja a hímet, hogy megdöngesse ha nem jön össze bekattan mert nem tud paracsolni ösztöneihet.

SZomorúan látom, hogy egyre több ember már az állathoz van közelebb és nem az emberhez :(

2014. okt. 6. 19:20
 32/33 anonim válasza:
Szerintem meg kéne főznöd a szeretőd hímvesszőjéből 10 cm-ert a pasidat pedig feláldozni az azték isteneknek ebből az következik hogy az azték istenek álmodban megerőszakolnak ezért tiszta ondó lesz a pizsamád. Elmész kicseréltetni de elüt egy kamion és péter árpádként reinkarnálódsz újra aki megfagyott ezért reinkarnálódsz újra csak most a pasiddá aki holnap leszúr téged de így te nem tudsz reinkarnálódni amiből az következik hogy a pasid és péter árpád sem születik meg de akkor senki nem szúr le ezért bill gates percenkkénti jövedelme 5 dollárral csökken ezért Láma mert a szivárvány az a melegeknek való
2014. okt. 6. 19:32
 33/33 pinkpancser ***** válasza:
Ha ennyire fontos a szex, akkor szakíts. Sokkal korrektebb dolog, mint megcsalni.
2014. okt. 6. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!