Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat! Miért van megsértődve, ha már 3 hónapja nem képes velem szexelni?
Mondtam neki,ha nem hajlandó kielégíteni akkor keresek mást aki megteszi helyette.Meg is tette,többször is.Sokszor mondtam neki és beszéltem róla,hogy változtason mert lefogok feküdni mással ha ő nem teszi meg.Csinos és ápolt jó alakú lány vagyok,de neki nem kellett.
19/L
Nos valóban.
Boldogtalannak is kell lennie valakinek aki nem marad meg férfi mellett... Vagytok páran ilyenek. Csak majd ne is nyafogj érte. Oka van...
Te erkölcstelen céda, te cemende! blablabla
Én nem állok be kövezni. Én unom ezt a sok tiszta, feddhetetlen, erkölcsös bírát itt, a gép előtt. Az életben meg... Ki tudja, mennyire korrektek, tiszták, egyenesek, becsületesek. Nem csak a párkapcsolatokban. Kíváncsi vagyok, a sok becsületbíra heti szinten hány dolgot old meg "jó magyar okosba' ", hányszor csal, kerül közterhet, korrumpál, hazudik, de hagyjuk...
Gyerekek, aki korrektséget kéri számon: csesszétek meg, SZÓLT! Figyelmeztette a pasiját! Az meg sz...rt rá. Azért az "ejnyebejnye hűtlen rib.nc, csúnya dolog a megcsalás" tematikán túl is nézzünk már! Aki nem k...rogatja a barátnőjét, az el fogja veszteni! Rá fog k..rni, mert majd megk...rja más!
Azért álljon már meg a menet! Azzal semmi gond nincs, aki 3 hónapig nem izéli meg a nőjét? Aztán szólnak neki, hogy ebből baj lesz, és semmi változás?
Na menjetek már a francba!
MÉG MIELŐTT azt hinnétek, hogy egy hülye kis rib...nc vagyok magam is, aki egy követ fúj a kérdezővel: faszi vagyok és középkorú. Hoppá!
15-ös
Tehát szerinted a kérdező erkölcsös ember? Attól még én lehetek erkölcstelen, megtudom állapítani, hogy az illető erkölcsös-e vagy sem. Ha kiírta a kérdést, vállalja is a következményét. Van olyan ország ahol megköveznék ezért. Itt csak kap egy-két szidalmazó választ, ráadásul névtelenül megy az egész.
Valamennyiünk nagy szerencséjére ez (még?) nem OLYAN ország.
Nem akarok erről hosszas vitát nyitni. Számomra a leírt szituációban elkövetett hűtlenségnél vannak sokkal gyomorforgatóbb, erkölcstelenebb tettek, jelenségek, mechanizmusok, amiket a magyar társadalom alapnak, a hétköznapok részének, teljesen természetesnek vesz, együtt él vele, alapszabályként kezeli, hogy errefelé így működik a világ, és aki hülye, és éhen akar halni, csak az nem csal, hazudik, erkölcstelenkedik ugyanúgy. Egy három hónapja meg nem b....szott csaj félrelépésén (előzetes figyelmeztetés után) bezzeg mindenki annyira tud itt pörögni. Meg minden ilyen megcsalásos kérdésen. Pedig az élet (a lelki élet, a szexuális élet is) rohadt bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!