Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat! Miért van megsértődve, ha már 3 hónapja nem képes velem szexelni?
Mondtam neki,ha nem hajlandó kielégíteni akkor keresek mást aki megteszi helyette.Meg is tette,többször is.Sokszor mondtam neki és beszéltem róla,hogy változtason mert lefogok feküdni mással ha ő nem teszi meg.Csinos és ápolt jó alakú lány vagyok,de neki nem kellett.
19/L
Ha neked más igényeid vannak szex terén akkor dobni kell.
3 hónapig nem szexelt veled a megcsalás előtt akkor vagy mással dug, vagy egy nyomi...
Ha a férjed (ha ugyan lesz) mondjuk betegség miatt nem tud majd veled szeretkezni akkor szó nélkül lefekszel mással, és otthon hazudozol majd neki?
Ez szerinted megoldás???
Ha egy férfinak terhes a felesége és valamilyen okból 9-11 hónapig egyáltalán nem szeretkezhetnek akkor szerinted rendben van, hogy a férfi szeretőt újít?
Rendben van a sunyizás, hazudozás, fájdalom okozás puszta önzőségből, mert neked éppen szexéhséged van?
Hol itt a korrekt játék?
A párkapcsolaton kívüli szex EGYETLEN esetben van rendben: Ha mindketten áldásukat adták rá, kvázi megnyitják. A megcsalás NINCSEN rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!