Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátomat! Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat! Miért van megsértődve, ha már 3 hónapja nem képes velem szexelni?

Figyelt kérdés

Mondtam neki,ha nem hajlandó kielégíteni akkor keresek mást aki megteszi helyette.Meg is tette,többször is.Sokszor mondtam neki és beszéltem róla,hogy változtason mert lefogok feküdni mással ha ő nem teszi meg.Csinos és ápolt jó alakú lány vagyok,de neki nem kellett.

19/L

2014. okt. 6. 08:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%

Fúú, egyeseknek k.va nehezen megy a szövegértés.

"Sokszor mondtam neki és beszéltem róla,hogy változtason" Tehát nem fogta magát a kérdező, és "ült bele más fa.szába", hanem próbált beszélni a problémáról, de gondolom süket fülekre talált, mert érdekes módon ha a férfiak teljesítményéről van szó, egyből átmegy az összes érzékeny virágszálba. Megint ott tartunk a válaszok alapján, hogy a nő a ri.banc, fordított esetben meg itt veregetnétek hátba a teremtés koronáját, hogy chill, bro, te mindent megtették, vedd el mástól ami jár, a frigid pi.csának meg nem fáj amit nem tud.

2014. okt. 6. 10:58
 22/33 anonim ***** válasza:
18%
De miért nem volt gerince a szakításhoz, ahelyett hogy bele ül más f-szába, úgy hogy még kapcsolatban van?
2014. okt. 6. 11:03
 23/33 anonim ***** válasza:
39%
Ez aztán a "szerelem"
2014. okt. 6. 11:04
 24/33 anonim ***** válasza:
77%

Ha tényleg beszélt róla, és a pali nem fogta fel, akkor jól tette. Milyen férfi az, aki huszonévesen 3 hónap alatt egyszer sem bír megd gni egy jó nőt?

23/F

2014. okt. 6. 11:22
 25/33 anonim ***** válasza:
87%

>> De miért nem volt gerince a szakításhoz, ahelyett hogy bele ül más f-szába, úgy hogy még kapcsolatban van?<<

Esetleg azért, mert szereti? Szereti annak ellenére is, ha 3 hónapig hozzá se nyúl? (Ami nyilván rengeteg kérdést felvet, és nagyon rosszat tesz az ember önértékelésének.) Esetleg, mert mégsem akarná olyan könnyen feladni a kapcsolatot, mert fontos neki, és inkább azt szeretné, ha a párjával lenne kielégítő a szexuális élete? Esetleg, mert a félrek.rás segélykiáltás, jelzés volt a partner felé, hogy vegye már észre, merre tartanak a dolgok?

Kötelezően megnézetném minden 14 éven felülivel az hbo-s Terápia sorozatot, hogy egy kicsit is jobban értse mindenki maga körül az embereket, mielőtt primitív szakértésbe meg ítélkezésbe fog.

2014. okt. 6. 11:33
 26/33 anonim ***** válasza:
6%

Nem erted, hogy nem az aszketea eletmodrol van szo?

Felolem lefekhetsz minden nap egy focicsapattal, senkinek semmi koze hozza, egyedul rad tartozik.

Viszont ha valakivel kapcsolatban vagy, azkkor vele kamatyolj, ha meg masra van kedved, akkor elobb kidobod, aztan kavarsz.

Nem azzal van a baj amit csinaltal, hanem amilyen sorrendben.

2014. okt. 6. 11:39
 27/33 anonim ***** válasza:
68%
Azzal szeretett volna kamatyolni, akivel kapcsolatban volt. Miért vagytok ilyen beszűkültek? Csak ugyanazt tudjátok kántálni. Talán a sértett férfi egó szól belőletek? Kíváncsi vagyok, ti hogy viselnétek, ha majd beleőrülnétek, hogy a barátnőtök három hónapja nem akar veletek lefeküdni, és az okát sem lenne hajlandó elárulni. Én nemtől függetlenül is megértem az esetet.
2014. okt. 6. 11:45
 28/33 anonim ***** válasza:
Nehéz eldönteni a kérdés rosszabb vagy a kommentelők. Tisztelet a kivételnek.
2014. okt. 6. 11:53
 29/33 anonim ***** válasza:
Kérdező: merre laksz, érdekel. Írj rám!
2014. okt. 6. 13:12
 30/33 anonim ***** válasza:

"Kíváncsi vagyok, ti hogy viselnétek, ha majd beleőrülnétek, hogy a barátnőtök három hónapja nem akar veletek lefeküdni, és az okát sem lenne hajlandó elárulni"

1. Nem varnek harom honapot, nehany alkalom utan, ha visszautasito velem es nincs semmilyen indoka, szakitanek.

2. UTANA lenne valaki massal szex.

Nem kavarnam ossze a sorrendet.

Megegyszer: nem kifogasoltam (mint ahogy mas se), hogy massal akar ezek utan lenni a leanyzo. Csak azt, hogy a szukseges elokeszuletet (a meglevo kapcsolat lezarasat) nem tette meg elotte.

2014. okt. 6. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!