Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? 13/L
Számomra a tanulás az fontosabb,mint egy kapcsolat..Szeretnék kapcsolatot,de várok rá/ahogy anya mondta,hogy majd beköszönt,nem értem,de oké/..Igaz,van egy fiú osztálytársam,akivel nagyon jóban vagyok(fiú-lány barátság)de ő sem meg én sem nem akarunk többet..
Neki is meg nekem is a matematika év eleji szintfelmérőnk 61%-os 36 pontos lett,az egy jó 3-as:DD..És erre azt mondta,hogy ettől még nem fogunk járni..Nem is akarok vele járni,mert nekem ő egy legjobb haver(fiú-lány barátság)elég nekem vele..
Ui:Tavaly 6.ban a tanulás rosszabbul ment nekem,de most igaz nem feleltem még semmiből sem,de 5-ös lehetnék kb mindenből/tavaly törtiből 2-es voltam most meg 4-es vs 5-ös lennék/
De ő sem meg én sem nem akarunk egymástól semmit,de azért megcsókol,meg megölel és puszit ad mindennap
Latszik hogy a ferfi genetika bele van kodolva!!! :D
Amiket leirtal elozoleg azokat ne engedd beki csak a puszikat de azokat se a szajra! Ha nem akartok kapcsolatot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!