Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok? 13/L

Figyelt kérdés

Számomra a tanulás az fontosabb,mint egy kapcsolat..Szeretnék kapcsolatot,de várok rá/ahogy anya mondta,hogy majd beköszönt,nem értem,de oké/..Igaz,van egy fiú osztálytársam,akivel nagyon jóban vagyok(fiú-lány barátság)de ő sem meg én sem nem akarunk többet..

Neki is meg nekem is a matematika év eleji szintfelmérőnk 61%-os 36 pontos lett,az egy jó 3-as:DD..És erre azt mondta,hogy ettől még nem fogunk járni..Nem is akarok vele járni,mert nekem ő egy legjobb haver(fiú-lány barátság)elég nekem vele..

Ui:Tavaly 6.ban a tanulás rosszabbul ment nekem,de most igaz nem feleltem még semmiből sem,de 5-ös lehetnék kb mindenből/tavaly törtiből 2-es voltam most meg 4-es vs 5-ös lennék/

De ő sem meg én sem nem akarunk egymástól semmit,de azért megcsókol,meg megölel és puszit ad mindennap

2014. szept. 12. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
normálisnak normális vagy, csak nagyon buta. nagyon nagyon buta.
2014. szept. 12. 21:06
 12/17 anonim válasza:
Lehet, h hülyeség, de kérdező, amit leírtál, az jött le nekem belőle, h szerelmes beléd...
2014. szept. 12. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ezt tn keptelen vagyok ilyen keson ertelmezni:d
2014. szept. 13. 00:34
 14/17 anonim válasza:
Felhúzza a pólódat?! Popsihoz a keze?! Én is 13 vagyok, de szerintem ez még korai... A csók oké, de a többi szerintem sok ilyen korban... A tanulás tényleg fontosabb mint egy fiú, de viszont működhet, ha épp annyit találkoztok, amennyit a házi, vagy a tananyag megenged :) mindenesetre nekem is olyasmi jött le, hogy kicsit többet érez :)
2014. szept. 13. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Latszik hogy a ferfi genetika bele van kodolva!!! :D

Amiket leirtal elozoleg azokat ne engedd beki csak a puszikat de azokat se a szajra! Ha nem akartok kapcsolatot!

2014. szept. 13. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:
neki*
2014. szept. 13. 18:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Eltelt 3 hét a suliból, és kitűnő lehetne. Kérdező te gondolkodtál mielőtt feltetted ezt a kérdést??? Majd májusban legyen ugyanilyen jegyed, mint most! Nem vagy normális, de majd megérsz előbb v utóbb, addigra csak normális leszel.
2014. szept. 20. 07:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!