Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? 13/L
Számomra a tanulás az fontosabb,mint egy kapcsolat..Szeretnék kapcsolatot,de várok rá/ahogy anya mondta,hogy majd beköszönt,nem értem,de oké/..Igaz,van egy fiú osztálytársam,akivel nagyon jóban vagyok(fiú-lány barátság)de ő sem meg én sem nem akarunk többet..
Neki is meg nekem is a matematika év eleji szintfelmérőnk 61%-os 36 pontos lett,az egy jó 3-as:DD..És erre azt mondta,hogy ettől még nem fogunk járni..Nem is akarok vele járni,mert nekem ő egy legjobb haver(fiú-lány barátság)elég nekem vele..
Ui:Tavaly 6.ban a tanulás rosszabbul ment nekem,de most igaz nem feleltem még semmiből sem,de 5-ös lehetnék kb mindenből/tavaly törtiből 2-es voltam most meg 4-es vs 5-ös lennék/
De ő sem meg én sem nem akarunk egymástól semmit,de azért megcsókol,meg megölel és puszit ad mindennap
Oké, ez kicsit furcsa, hogy csókolóztok, de nem jártok.
Igen, normális vagy, én is ugyanígy gondolkodom.
Hú, de bölcs itt valaki! (Remélem érződik az irónia)
De legalább nem abba a kategóriába tartozol, aki 14 évesen már nem szűz.
Szájról szájra..csók volt..de ő sem meg én sem nem akarunk járni..kicsit fura számunkra is de ez az igazság..
Meg megölel,de a keze az mindig lejjebb megy(popsihoz vagy épp a pólómat kicsit felhúzza)
Puszit ad az arcomra,minden pénteken ad puszit de akkor kicsit többet,mert hétvégén nem találkozunk..hétköznap mindennap 1-et ad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!