Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnapra vagyok kiírva abortuszra, még meg gondolhatom magam? (többi lent) 17L
Figyelt kérdés
Holnap reggelre kell menjek abortuszra.De még mindig vannak kétségeim ha esetleg holnapig meggondolnám magam akkor lemondhatom?2014. szept. 10. 15:52
41/53 anonim válasza:
utolsó nagyon helytelenül fogalmazol, ha szar élet is élet, ők sem lesznek öngyilkosok csak mert szarul élnek... és 1 óra élet is élet, szóval a gyereknek jobb lett volna ha megszületik ne éljünk már tündérmesékben, viszont a kérdezőnek viszont semmilye nincs meg a gyerekneveléshez, még nagyon fiatal, és miatta nem születhetett meg a baba, de kérdező te meg nehogy belezakkanj ebbe :) csak fogadd el és remélem tanultál az esetből, hidd el ha keményen dolgoztok /pl tanulsz/ akkor pár év mulva lesz egy boldog családod csak tenned kell érte, és ha sulizol, mert gondolom igen, akkor keresd fel az iskolai pszichológust és beszélgess vele erről négyszemközt, szerintem fog segiteni :)
42/53 anonim válasza:
ez éppen onnantól fog nagyon fájni, amikor új családod lesz, új gyerekeid
43/53 Különlegescsajszi válasza:
Hát had ne mondjam,hogy mi a te apád kérdező... -.- Ha ez igaz,akkor kívánom,hogy ő is legyen r.kos,mint a nagyapád,és olyan kínok között d.göljön meg az a f.stalicska,mint még soha senki,hogy a falat kaparja. .. !! Bocsi,de megölte a gyerekedet,ez MEGBOCSÁTHATATLAN !!!:(( Én biztos alá r.gdostam volna annak a sz.rnak !! Velem biztos nem bírt volna meg az a f..z,az hót ziher !!! De te is hibás vagy egy kicsikét,mert pl. ott vannak a családsegítők,vagy akármilyen segítség,felnőtt emberek,akik tényleg képesek lettek volna megmenteni Téged.. !!
44/53 Különlegescsajszi válasza:
Tagadd ki és mellé jelentsd fel !!!!
45/53 anonim válasza:
Különlegescsajszi nem tudom, hogy te most trollkodsz, vagy tényleg ilyen hülye vagy?
46/53 Különlegescsajszi válasza:
15:58-as válaszoló,Te drága... !! Mi a bajod az általam leírtakkal ?? Ha pl. én maradtam volna "úgy",mint a kérdező,akkor én talán megtarthattam volna.! De ha igaz,és nem kacsa az egész kiírás,akkor nagyon sajnálom,és tényleg,ez az apád részéről egy utolsóság,és szerintem a legnagyobb bűntetést érdemelné. De az élet is adni fog még neki és tudod,hogy én miért is tarthattam volna meg ?? Mert 18 évesen jártam ki az iparit,majdcsak 19 voltam,mire kijártam,aztán suli után nem sokkal össze is költöztem a párommal,most vagyok 23,ő 33,együtt élünk,ő dolgozik,és már én is! Végre valahára 3 év munkanélküliség után.. !! erről is tudnék mesélni,de ez most úgy érzem nem ide tartozik.!!. És kedves 15 órás 'Többek közt' mondom neked is,hogy nekem tuti jó a gondolkodásom az élet dolgairól...!
47/53 Különlegescsajszi válasza:
úgyhogy nem,nem trollkodás,és egyáltalán nem vagyok hülye! Azt leszámítva,hogy vannak hibáim,és talán Én is hozok/hozhatok rossz döntéseket.!! De ez vele jár!. És nem tartom magam tökéletesnek,ha ezzel akarsz visszavágni,mert senki sme Az.!
49/53 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom,hogy én is hibás vagyok hiszen ha én hibázok alapból nincs ez az egész.De mikor végre eldönöttem és egészen biztos voltam benne,hogy meg akarom tartani bármilyen nehéz is lesz és fel is kell adnom minden tervem..minden lehetőséget számba véve akartam a babát és mikor elmondtam apunak...győzködhettem bárhogy érvelhettem,hogy így vagy úgy menne és vannak olyan lehetőségek amik megkönnyítik nem engedte mondhattam bármit csak egyre dühösebb lett.És csak úgy megjegyezném,hogy apu az én nevelésemben abszolút semmilyen téren részt nem vesz úgyhogy a baba az ő életét nem nehezítette volna..mégsem akart arról hallani,hogy meg akarom tartani :(
2014. szept. 12. 19:26
50/53 anonim válasza:
Ha elkerget hát elkerget engem nem érdekelne csak a baba, mert hő az én picikém. 25-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!