Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnapra vagyok kiírva abortuszra, még meg gondolhatom magam? (többi lent) 17L
#10: azért nem ez nem ugyanaz...
Még nem vesztettem el gyereket semmilyen formában, de ismerek olyat, aki igen...
Van, aki csak egy sejtcsomónak fogja fel... vagy annak akarja felfogni, annak nem trauma, annak ez is csak egy fogamzásgátló eszköz...
De ismerek olyat, aki évekig járt pszichiáterhez, mert nem tudta feldolgozni, hogy szülői nyomásra megölette a gyerekét... és hiába jöttek a szülei ezzel a hülye sejtcsomós szöveggel, ha egyszer a lány látta 7 hetesen dobogni az ultrahangon a picinek a szívét...
És ugyebár egy sejtcsomó szíve nem dobog, ebben egyetértünk...
Mindenki csak a saját életéért felelős, ezért nem szoktam senkit az abortuszról lebeszélni... Mindenki maga érzi, szeretni tudja-e a gyermekét, fel tudja-e nevelni, kap-e hozzá segítséget, szeretné-e?
Épp ezért azt sem értem, amikor valaki azzal akar valakit abortuszra beszélni, hogy az még nem érez semmit se (fenét nem... ez a "néma sikoly" film óta bizonyított), na meg hogy majd szül másikat (ez is igaz, de az nem ez a baba lesz...).
Mindenkinek önmagának kell eldöntenie, akarja-e a gyereket, vagy nem, fel fog-e tudni dolgozni egy abortuszt, vagy nem!
Ennek teljesen önálló döntésnek kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!