Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt? Jogosan gondolhatom hogy kedvel? (hosszú)
Van 1 lány akit az utóbbi időben nagyon megkedveltem..
Beszélgettünk facebook-on, szinte ébredéstől elalvásig minden nap, nagyon megkedveltem és mikor 2 hete lent voltak siófokon a nyaralójukban akkor mondta hogy egyszer elmehetnénk oda csak ketten.. Ő és én.. Múlthét szerdán találkoztunk, együtt voltunk egész nap és délután felmentünk hozzá mert megbeszéltük hogy filmet nézünk.. Megnéztük a filmet aztán elmentünk sétálni majd vissza hozzá.. Mikor az anyja és annak a barátja elmentek akkor a karomra feküdt majd a mellkasomra és átölelt.. Hirtelen adott a számra 1 puszit majd ölelt tovább.. Kicsit simogattam és megcsókoltam.. Csókolóztunk és utána felkelt, rám ült és csókolóztunk tovább majd húzta fel magát hogy a melleinél legyek.. Csókolgattam a melleit majd kis idő után 1 pillanatra észhez tért és eszébe jutott a barátja.. Leszállt rólam, kiment a teraszra és sírni kezdett.. Sírt kicsit majd megnyugodott és jobbnak láttam ha hazajövök így elindultam haza.. (úgy volt hogy nála alszok..)
Mikor beszélgettünk mindig azt éreztette hogy ő is kedvel.. (A barátjával rossz a kapcsolatuk..)
Szerda óta mikor megtörtént a csók azóta nem tudok vele beszélni.. Bűntudata van hogy megcsalta a barátját úgyhogy arról a csókról nem beszéltünk..
Én elmondtam neki hogy mit érzek iránta..
Jogosan gondolhatom hogy van esélyem ha ezeket mondta nekem?
-Elmehetnénk 1x csak mi ketten siófokra a nyaralóba
-(anyja megengedte hogy nála aludjak, de nem vele..) Este kilópózik hozzám.. Mert a terv az volt hogy: összebújás, puszik..
-A csók előtt ő adott a számra puszit
-Mikor megcsókoltam nem leállított hanem jobban rám mászott
-Mikor beszélgettünk facebook-on akkor azt éreztette hogy kedvel..
-Mikor mondtam neki hogy kedvelem megkérdezte hogy "Jól járnál velem?" persze igennel válaszoltam majd visszakérdeztem és a válasza: "Még szép:)"
-Beszélgettünk hogy mi csinálunk azon a szerdai napon ami volt és szinte mindig a puszik jöttek szóba..
Most a napokban szakítottak a barátjával.. Mit kéne tennem..? Jobb lenne ha megpróbálnám hogy hátha összejövünk vagy csak szerintem kedvelhet és inkább hagyjam?
Ő: 16/L
Én: 17/F
Ha szakítottak szerintem próbáld meg!
Sok szerencsét haver! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!