Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnapra vagyok kiírva abortus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnapra vagyok kiírva abortuszra, még meg gondolhatom magam? (többi lent) 17L

Figyelt kérdés
Holnap reggelre kell menjek abortuszra.De még mindig vannak kétségeim ha esetleg holnapig meggondolnám magam akkor lemondhatom?

2014. szept. 10. 15:52
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim válasza:
34%
szentelt vízzel locsolgatom a monitort te céda
2014. szept. 10. 16:27
 22/53 anonim ***** válasza:
56%
Csak tudnám mire jó beszólogatni...
2014. szept. 10. 16:33
 23/53 anonim ***** válasza:
70%

Miért céda?

Mert 17 évesen nemi életet élt?

Nincs vele egyedül... én is 16 évesen kezdtem...

Hogy nem védekezett? Lehet, nem tudhatjuk, de akkor ez komoly lecke az élettől... és kinek a felelőssége? Kinek a felelőssége az, ha a fiatalok egy része nem tud megfelelően védekezni? Igen, vannak, akik felelőtlenek... és vannak, ahol a szülő, és a tanárok struccpolitikát folytatnak!

Osztogatják a suliban a gumit, de azt nem mondják el, hogy se ez, se más módszer nem nyújt 100%-os biztonságot!

Amikor egy fiatal nemi életet kezd élni, miért nem mer odamenni a szülőhöz kérdezni? Lehet, hogy a szülő viselkedése váltja ki???

Lehet, hogy évek óta fűvel-fával... de lehet, hogy csak egyszer... akkor már r*banc, és céda?

Gondolkodjatok már! Egy 17 éves lány van bajban, és ez az első reakciótok?

Ha a ti gyereketek kerülne így bajba, 17 évesen, ugyanez lenne a reakciótok?

Ne mondjátok az, hogy kizárt, mert sosem kizárt... 100%-os védelem nincs!

2014. szept. 10. 16:34
 24/53 Különlegescsajszi ***** válasza:
13%
Nincs is,és egyszer mindenkinek át kell élnie a terhességet! Ez sosem az időtől függ !! Már mindenkinek meg van írva,hogy mikor,neki 17 évesen írták bele ott fent a nagykönyvbe! Ennyi az egész.! Ezt neki kell lerendeznie.!! Üdv.
2014. szept. 10. 16:38
 25/53 anonim ***** válasza:
42%
Egy baba életét én nem tudnám kioltani még csak 14 éves vagyok, de szerintem igenis érez már az a pici akárhány évesen eshetnék teherbe nem lennék ré képes ő semmiről nem tehet.
2014. szept. 10. 16:42
 26/53 anonim válasza:
16%
igen ugyan ezt mondanám a saját gyerekemnek is,ezután belebasznék egy baltát a gépe oldalába mert az interneten van minden fertő, meg a rapzene a csúnya beszéddel meg a csúnya viselkedéssel amit eltanulnak a fiatalok, utána beíratnám egy apácazárdába és ki se jöhetne onnan
2014. szept. 10. 16:42
 27/53 anonim ***** válasza:
6%
holnap menj át az úton csukott szemmel,ahol járnak teherautók,és nézd meg h a sors mit hoz,2x-es 1x-es abortuszt vagy semmit
2014. szept. 10. 16:43
 28/53 anonim ***** válasza:
19%
Inkább vigyáztál volna biccssss.
2014. szept. 10. 16:47
 29/53 anonim ***** válasza:

hercegboy, azért ne kenjünk mindent az internetre...!

Kamaszkoromban volt olyan osztálytársam, aki sírva ment abortuszra, pedig akkor internet még a fasorban sem volt! Csak mert senki nem mondta el, még az iskolai felvilágosításon sem, hogy a megszakítás nem biztonságos!

2014. szept. 10. 16:48
 30/53 anonim ***** válasza:
38%
Anyukám is 18 évesen szült, nem volt könnyű, de mára sikeres üzletasszony és boldog anyukánk, pedig átlagos családi háttere volt. Vágj bele, egy babóca soha nem lehet hátrány, ő a te kicsiszived, a véredből van. Majd írj, hogy van a pici 😊
2014. szept. 10. 17:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!