Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnapra vagyok kiírva abortuszra, még meg gondolhatom magam? (többi lent) 17L
Mennyi rosszindulatú ember van...
Először is mérlegeld a családi háttered: támogatnak e a szüleid, hogy fel tudd nevelni; mind anyagilag, mind tanácsokkal.
Másodszor mit szól/szólt az apa?! Benne van e, támogat e stb.
Harmadszor mennyire érzed magad "felnőttnek" rá?! Mert ha megszülöd a gyereket akkor egy db-ig nincs bulizás, pasizás (ha esetleg az apja nem marad veled) és hasonlók.
Én nem vagyok abortusz ellenes, de mellette sem vagyok. Ahogy ezt előttem is írta valaki, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, de itt már nem csak magára kell gondolnia, hanem arra is, hogy mi lenne jó/jobb a babának.
N24
Én is 17 vagyok. Én soha nem lennék képes aburtuszra. Megölném a saját gyerek, aki még nem is élt! Inkább megszülném és megprobálnám felnevelni vagy a legrosszabb esetben gyermekotthonba adnám. De belegondolni is rossz...
Ha megkérdezhetem milyen körülményekröl beszéltél?
#33: 14 évesen, osztályfőnöki órán nézették velünk végig...
Akkor fogadtam meg, hogy soha, kerüljek is bármilyen helyzetbe....
Aztán kamaszkoromban jött Deák Bill Gyula zenei világa is többek közt....
Ettől függetlenül nem ítélem el azt, aki megteszi, amíg nem vagyunk benne, nem éljük meg, addig nem érezhetjük át...
Csak átgondolt, megfontolt döntés legyen...
Függetlenül attól, hogy én se tudnám megtenni...
Hogy lehettek már ilyen bunkók, akármi is amúgy a véleményetek??
Igen, valaki a tágító pálca feltétele után egy fél órával szólt, hogy meggondolta magát, simán levették neki.
Te azért hamarabb szólj, nehogy annyira kitágulj, hogy később magától meginduljon a folyamat.
Ha még itthon vagy, el sem kell menned, nem fognak hiányolni. Később vissza tudod igényelni a befizetett pénzt is, ugyanahhoz a családvédelmishez kell visszamenned, akivel az abortusztanácsadást megejtetted.
Én azt tudom tanácsolni, hogy hallgass a lelkiismeretedre, ha nem akarod elvetetni, ne tedd, mert irtózatos lelki kínokat fogsz utána átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!