Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen?
Figyelt kérdés
75 cm, 60kg, ez még nektek belefér vagy már husis? :s
14/L
2014. aug. 28. 21:38
2/12 anonim válasza:
hát elég husos lehetsz törpe vagy?
3/12 anonim válasza:
gondolom 175 centit akartál írni
4/12 anonim válasza:
Biztos hogy 175cm vagy 14 évesen ráadásul lányként? elég ritka
5/12 anonim válasza:
ha 175 centit akartál írni, akkor elég vékony vagy...
7/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, este van... Igen, annyi vagyok.
Fogalmam nincs, hogy milyen ritka, de annyi vagyok.
Ne vagyok túl vékony, most fogytam 7 kilót 2 hónap alatt, még szeretnék 5 kilót, csak kíváncsi voltam a véleményekre, hogy iskolában megint szorongjak, vagy most lehetek kicsit bátrabb..
2014. aug. 28. 21:44
8/12 anonim válasza:
Na, egy újabb lelki sérült. Hát honnan tudjon itt bárki is válaszolni erre a kérdésre te szerencsés! Mi fér bele mibe? Istenem... És egyre több van belőletek... Szánalmas.
9/12 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik szúrd ki a szemed.=)
2014. aug. 28. 21:48
10/12 anonim válasza:
Csajszi,tökéletes alakod lehet..ne fogyj már le..elfogsz totál fogyni..a tiéd éppen határeset ahhoz hogy ne csontsovány legyél.. :O
Jó vagy igy is,én is hasonló arányokkal rendelkezem csak alacsonyabb vagyok,meg vékonyabb :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!