Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez volna a megoldás a keserűsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez volna a megoldás a keserűségemre?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány nagyon, próbáltam vele kontaktba kerülni, de kifújt a dolog. Néhány mondatot váltottunk Facebookon, de annyiban maradt az ismerkedés, nem volt meg a nyitottság a részéről.

Instan követem, gyakran posztol és én marha mindig megnézem a képét, amivel csak a szívembe már örökösen. Már százszor azt mondtam, hogy azért sem nézegetem, de végül sosem bírom ki.

Már gondoltam, hogy kiszedem a követését, mert csak magamat mérgezem vele, de kíváncsi vagyok rá és bár teljesen alaptalanul, de ott van bennem a remény, hogy hátha még valamilyen úton-módon lesz valami köztünk. Csak egyszer, ha felrak egy pasival egy közös képet, akkor biztos, hogy teljesen össze fogok törni, előre félek attól a pillanattól.

Töröljem szerintetek, aztán idővel könnyebb lesz? Elfelejteni tuti nem fogom soha és még a halálos ágyamon is eszembe lesz, de ha nem látom, akkor egy idő után csökken a vágy, a kíváncsiság?

dec. 28. 00:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Szívembe mar*
dec. 28. 00:11
 2/6 anonim válasza:
100%
Töröld, mert ennek semmi értelme.
dec. 28. 00:30
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Szerezd meg.
dec. 28. 02:42
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom uncsinak tartotta, hogy pénisz képeket küldözgettél neki és a szexről faggattad.
dec. 28. 06:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Magadnak csinálod. Ennyi erovel kitehetnél egy posztert is q faladra vmi sztárrol táplálgatni magadban a felesleges plátói szerelmeket.

Ha okosabb lennél keresnél a vágyaidhoz olyat akivel több is lehetne.

dec. 28. 06:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kövesd ki/töröld mindenhonnan, főleg ha amúgy nem is ismered.

Ne foglalkozz olyan nőkkel, akik leszarnak.

Dehogynem, el fogod felejteni.

Sok más nő is van, akár szebbek is, foglalkozz azokkal.

dec. 28. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!