Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez volna a megoldás a keserűségemre?
Tetszik egy lány nagyon, próbáltam vele kontaktba kerülni, de kifújt a dolog. Néhány mondatot váltottunk Facebookon, de annyiban maradt az ismerkedés, nem volt meg a nyitottság a részéről.
Instan követem, gyakran posztol és én marha mindig megnézem a képét, amivel csak a szívembe már örökösen. Már százszor azt mondtam, hogy azért sem nézegetem, de végül sosem bírom ki.
Már gondoltam, hogy kiszedem a követését, mert csak magamat mérgezem vele, de kíváncsi vagyok rá és bár teljesen alaptalanul, de ott van bennem a remény, hogy hátha még valamilyen úton-módon lesz valami köztünk. Csak egyszer, ha felrak egy pasival egy közös képet, akkor biztos, hogy teljesen össze fogok törni, előre félek attól a pillanattól.
Töröljem szerintetek, aztán idővel könnyebb lesz? Elfelejteni tuti nem fogom soha és még a halálos ágyamon is eszembe lesz, de ha nem látom, akkor egy idő után csökken a vágy, a kíváncsiság?
Magadnak csinálod. Ennyi erovel kitehetnél egy posztert is q faladra vmi sztárrol táplálgatni magadban a felesleges plátói szerelmeket.
Ha okosabb lennél keresnél a vágyaidhoz olyat akivel több is lehetne.
Kövesd ki/töröld mindenhonnan, főleg ha amúgy nem is ismered.
Ne foglalkozz olyan nőkkel, akik leszarnak.
Dehogynem, el fogod felejteni.
Sok más nő is van, akár szebbek is, foglalkozz azokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!