Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Párom egyszerűen nem veszi észre hogy mit kellene csinálni itthon, többször tanácsolták már hogy mondjam neki.

De akkor az olyan mintha én lennék a főnök és parancsolgatnék bármilyen szépen is kérném tőle..

ma 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Lusta
ma 13:13
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Majd én megmondom neki, szeretek parancsolni. :D

Küldd a listát!

ma 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Mert a pasik nagy része ilyen. Ha kimész a konyhába ránézel a pultra és morzsákat látsz mész letörlöd. A pasik nagy résza üres pultot lát, nem a morzsákat.

Én kezdetben szinten így gondoltam, hogy mintha parancsolgatnék, ha szólok, de már nem. Azóta nincs veszekedés erről. Megállapodtunk a férjemmel, hogy én szólok, ha valamit csinálni kell ő pedig megkérdezi időnként mit segítsen. Ez így működik nálunk.Nyilván nem mindegy milyen stílusba kommunikálod m8t csináljon.

ma 13:18
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Hacsak nem akarsz anyukát játszani, ez sajnos működésképtelen felállás.

Nyilván előfordul, hogy megkérjük valamire a párunkat, de az nem élet, hogy két felnőtt ember közül az egyik számontartja a háztartás feladatait, odafigyel a tisztaságra és rendre, kiosztja és menedzseli a feladatokat, a másik meg néha megkérdezi, hogy SEGÍTSEN.

Bocsika, de az nem “segítség”, hogy tisztán és rendezetten tartod a saját környezetedet. Ez minden felnőtt embernek abszolút magától értetődő kell legyen.

Pont ahogy én sem kérdezem meg, hogy “mibe pótolhatok bele”, hanem fizetem a lakbér meg a számlák felét…

ma 13:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia, Józsi, most 3 hónapig tied a konyha, a folyosó, a virágok és a bevásárlás, enyém a fürdőszoba és a mosás.

Aztán cserélünk.

ma 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell helyette megcsinálni. Majd észreveszi.
ma 13:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

6

Az a baj, hogy nem.

Jártam egy-két férfi lakásában, akinek láthatóan semmi problémája nem volt azzal, hogy koszos alsók és kétes eredetű használt zsebkendők hevertek a földön, néhány piszkos tányér társaságában.

Az a gond, hogy az emberek igényei eltérnek. És bizony fordítva is előfordul. Volt pasim, aki az utolsó tollat vagy bögrét is pontosan ugyanarra a helyre tette vissza használat után, én meg nem tudtam ehhez alkalmazkodni.

Hiába hagyod rá egy igénytelen emberre a munkát. Attól igénytelen, hogy jem fogja megcsinálni.

ma 13:37
 8/11 anonim ***** válasza:

7: "Jártam egy-két férfi lakásában, akinek láthatóan semmi problémája nem volt azzal, hogy koszos alsók és kétes eredetű használt zsebkendők hevertek a földön, néhány piszkos tányér társaságában."

És? Ez nem indok arra, hogy te rendbetedd!:)

Ez kinek a lakása, amiről a kérdésben szó van?

Van-e benne asjét territóriumod neked, külön neki, és vannak-e közös részek?

Ebben van a megoldás.

Te egyszerűen száműzöd őt és a tárgyait a saját (zárható!!!) territóriumodról. Azon kívül pedig azt csinál, amit akar.

Legbiztosabb, ha össze se költöztök.:)

ma 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:

8

Persze hogy nem indok, egy korábbi hozzászólásban ezért javasoltam szakítást.

Az ennyire epikusan rendetlen lakású férfiakkal amúgy fel sem merült a randizás. Vagy rokoni kapcsolat volt köztünk vagy egy társasággal tettünk náluk látogatást. Nyilván nem jövök össze ilyennel.

ma 14:06
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocsi nő a problémás
ma 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!