Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha részegen írnál egy SMS-t az exednek, hogy szereted még, aztán másnap reggel, mikor kijózanodsz, azt látnád, hogy visszaírt: LOL. Írnál neki még egy SMS-t, hogy csak vicc volt, vagy mi a megoldás ilyenkor?
Figyelt kérdés
nov. 3. 22:13
1/9 anonim válasza:
Ha igaz, akkor nem írnám hogy vicc volt.
Ha vicc volt akkor írnám hogy vicc volt.
2/9 anonim válasza:
Mondd azt, hogy ittatok és a bolond haverod megviccelt. Vagy csak szard le és ne írj rá semmit.
3/9 anonim válasza:
Én nem írnék semmit, ha tényleg vicc volt, akkor a barátnőimnek mutatnám meg és nevetnénk, hogy mekkora debil voltam.😃 Ha meg nem volt vicc, hát, azt meg valahogy dolgozd fel, felesleges neki irkálni.
4/9 anonim válasza:
Vagy mondd azt, hogy elveszítettél egy fogadást.
5/9 anonim válasza:
Nem fordul ilyen elő, mert nem iszom magam szánalmas balfaszra
6/9 anonim válasza:
Semmit ne írj. Ha kíváncsi, keresni fog.
7/9 anonim válasza:
Az ember részegen sem ír olyan dolgot ami nem érez legbelül. Szóval még kajtatsz az exed után, aki vette a lapot. Akkor mire vársz? Menjetek búboljatok még párszor :) Mert ha azok a tényezők amik a szakításhoz vezettek nem változtak bennetek, akkor megint szakítás lesz a story vége.
8/9 anonim válasza:
Ha nekem egy flegma "LOL"-t írt volna, akkor biztos nem erőltetném magam, hogy bármit is válaszoljak rá. Magyarázkodni meg főleg nem kellene. Te se pazarold az energiád ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!