Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minél kedvesebb vagyok annál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél kedvesebb vagyok annál nagyobb a távolság, van megoldás?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunk 7 éves és sajnos nagyon belefáradtam hogy "játszam" a hideg rideg férfit. Ha kimutatom az érzéseimet akkor olyen szinten lecsökkenek a szemében hogy azt kifejezni sem lehet.. Ha bekeményítek ( nem mosolygok , nincs jó kedvem , lesz@rom és társai) akkor hirtelen elkezd jobb kedve lenni és közeledni. 7 év elég sok idő hogy kitapasztaljam ezt és sajnos most fáradtam ebbe bele teljesen.

Ugye azt mondanom sem kell hogy évek óta próbálkozok ezt megbeszélni , elmondtam neki hogy azért közeledve a 40 felé (ő is szintén) már nem szeretnék macskaegér harcot játszadozni főleg egy gyerek mellet már akinek nem vagyok benne biztos hogy az lennea a jó ha ezt látná mint szülői kép, persze ezek a megbeszélések semmit sem értek ... sőt még lejebb csúsztam a képzeletbeli ranglétrán.

Mivel intézetben nőttem fel (3 éves korom óta 19 ig) így megvan a fejemben egy kép amihez ragaszkodok és ebből nem engedek az pedig az hogy a gyerekem szülei azaz mi ne úgy lásson minket akik állandóam mogorvák hanem azt lássa ogy mosolyognak és jó a hangulat , közelednek egymáshoz a szülők stb stb (minden oyan ami nekem nem volt meg de nagyon hiányzott az életemből) ezt senki se fogja tudni megmagyarázni hogy egy gyerek nem ezt akarja hanem azt hogy 2 szülő marja inkább egymást így emellet ki is fogok tartani.

A probléma az hogy ez a vállalkozásom egy oldalú de nagyon: Én mint férfi mindig megyek hozzá, átölelem , szeretgetni akarom , foglalkozok vele na ezek visszafele abszolút nem jönnek.

Mondanom sem kell (de amúgy kell) szex évek óta nincs.

Nagybetűvel tisztelet a kivételnek de ez mindig is így volt amikor ismerkedtem pl hogy minél jobban nem foglalkozok a másikkal annál jobban érdeklődött utánam De én nem szeretnék ilyen lenni komolyan egy "lesza.om" gyökérként kell viselkednem hogy a családot egyben tudjam tartani? mert ha átmegyek abba akkor hirtelen kis kezes lesz jó kedvel.. volt idő kitapasztalni, de a gyerek miatt nem leszek ilyen hogy ezt tanulja meg hogy ez a normális.... 7 év sok idő több év elég volt arra hogy kitapasztaljam hogy működik nálunk és így. Hozzáteszem egy iskolázott nagyon értelmes nőről van szó.

júl. 29. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem nagyon értelek. Elvettél egy nőt, akinek az az imponáló, ha hímsovinisztaként viselkedsz és azért panaszkodsz, mert ilyen. Nem pont azért van a házasság előtt "járás", hogy megtapasztald mennyire vagy kompatibilis a másikkal? Egyszerűen nem vagytok egymáshoz valóak. Válj el békében és keress egy hozzádillő nőt.
júl. 29. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás a válás. Amikor az elején kiderült, hogy vele színészkedni kell, akkor szakítani kellett volna. Ezért mondják, hogy önmagadat add, mert rohadt fárasztó más játszani. 7 évig? Diliházban lennék. De te választottad ezt valamiért.
júl. 29. 09:48
 3/8 A kérdező kommentje:

2 igen ... mar nekem sem jut eszembe más (szerencsére nincs válás mert nem vagyunk házasok)

1/ ezt nem írtam így jogos violt a felvetésed egyerek elöttig valami brutálisan kezes volt és aranyos így a "járás" időszakba" olyan boldog voltam mellete mint kb soha elötte ezután jött a 180 fok

ugye cicázni lehet kapcsolatban de gyerek mellet szerintem ideje felnőni kicsit azaz szerintem nem egészséges az hogy nekem titokba beszélgetnem keljen más lányokkal csak azért mert akkor féltékeny lesz és "igazi férfi leszek a szemébe" mert elérhetettlent játszok.

júl. 29. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 Próbáltál beszélni vele mitől változott ennyit? Nem lehet szülés utáni depresszió? Vagy esetleg torzult az önképe és attól érzi magát még mindig "kapósnak", ha mással is flörtölsz, de így is vele maradsz. Szerintem menjetek párterápiára.
júl. 29. 09:59
 5/8 A kérdező kommentje:

4/Depressziót ugye ők nem látják illetve a gyerek 5 éves múlt, ugye a nők sokszor kiállnak emellet de amikor ezt próbáltam mentségnek felhozni teljesen egyhanguan mondták hogy ennyi idő után már ilyen nincs illetve erre fogni szó szerint beteges dolog. Amúgy első 1-2 max 3 évben talán talán lehetett benne valami de 5 és fél év után ilyen nincs.

Párterápia :) mennék én de hallani sem akar róla.

júl. 29. 10:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Már nem hiszem, hogy van... Olyan, mintha te csak egy eszköz lennél a vágyai kielégítésére.Azért nyugtass meg hogy ezek a nők/ lányok tudják, hogy foglalt vagy és nem csak átvered őket a párod miatt..
júl. 29. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

hiába iskolázott az érzelmi intelligenciája nulla, vagyis traumatizált valamilyen szinten a fájdalmat a távolságot és egyéb nem normális érzelmeket gondol annak, hogy az a szeretet, ha nem tudja elérni, ha pedálozni kell a másikért, küzdeni stb. Van egy beragadt mintája arról, hogy igy kell müködnie.

Szakember, mindenképpen, mert ehhez nincs kellő önismerete, hogy ezt hogyan kell feloldani, és úgy látszik le …ja, hogy problémátok van, szóval nem érzi a helyzet súlyát.

Amit tehetnél épp ésszel, hogy elkezeded elengedi azt amire rágörcsöltél, mert addig amig bevagy feszülve, nem tud oldódni a probléma, tehát lazitani kell nem tudom igy leirni, hogy megértsd irj, ha gondolod

júl. 29. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:

"Depressziót ugye ők nem látják"

Kik?

júl. 29. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!