Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőre szeretném elhagyni az országot. De addig is igényem van a párkapcsolat fizikai részére. Mi a megoldás erre?
Szerintem társkeresőn való ismerkedés (vagy akár nem társkeresőn) így nem lenne korrekt. Semmiképp sem szeretnék párban menni, tehát még az sem opció, hogy megismerkedek valakivel és velem jön. Ez teljesen kizárt.
Viszont elég magas a libidóm, igényem van a szexuális kapcsolatra, fizikai érintésre stb.
Viszony és hasonló szerető kereső oldalon idős, igénytelen férfiak keresnek szeretőt, az kizárt.
Szórakozóhelyeken 16-20 év az átlag életkor.
Én 33 éves vagyok.
Társkeresőn, ha jól tudom akkor van alkalmi kapcsolat? Vagy írd ki, hogy nyitottat akarsz. Vagy hogy majd mész külföldre.
Vagy ismerkedj itt, magas színvonalú, igazi lovag pasik vannak eme oldalon (jó, ezt még és se hiszem el xd)
Prostik. Kitartott nők. Vannak anyukák akik némi ellenszolgáltatásért cserébe heti 1-2X lefekszenek veled, bár ők drágábbak mint a prostik. Elvileg vannak nők akinek nem lényeges az udvarlás, már az első randin ágyra is mennek, ilyeneket találsz itt a gyk-n is.
Egyet viszont ne felejts! Ha neked kell a testiség, akkor a serpenyő másik oldalába neked is kő keményen bele kell tenni valamit!
Ma a szex az egyik legkeresettebb áru, ezért az ára is igen magas.
Szerintem nem alkalmikat keres hanem egy embert fél év-10 honap laza kapcsira. Valahogy a kamionosok szoktak igy lenni meg akik kint dolgoznak meg a nösek.
Hát nemtom melyikhez lenne gusztusod tekintve hogy valszeg pr.stiznak is, többalkalmiznak is, vagy az asszonybol száll ki aztán jössz te
Hát kell hozzá gyomor is sztem.
Én tuti szingli pasit keresnék akinek csak én vagyok. Es megfelel neki a 10 honap.(a pasiknam nem szokása nemeket mondani soha) Mindenki más kiesne.
Mkndd el egyenesen hogy lazára keresel csak egy fixet. Aztan majd mondják ugyis maguktol hogy egyik nős másik az exével is kavar, ilyen esetekben nem titkolóznak soha. Aztán szórhatod kifele őket..
Március áprilisig kuffantasz random férfiakkal.
Nincs mit.
Hétfőtől vasárnapig 10+ pasi között válogathatsz, pl. milyen lábbal keltél fel, ma sportos, holnap mackós, 13cm, szerdán 22 centis. Komoly, vicces, laza, 20 éves-50 éves cégvezető stb.
Ne fárassz már, ha egy nő nem talál szexpartnert, az költözzön a Marsra!
6-os. Mit jelent a jó szexpartner? Akkor egy férfi mit szóljon? Ha csak szex, akkor egy nőre jelenleg kb. 300 pasi jut. A szexpartner akár lehet házas, kőkemény igazi férfi is, aki ugyancsak szexpartnert keres az unalmas felesége mellé. Te mint nő honnan fogod kiválasztani őt? Valószínűleg a fotók alapján döntesz. Lehet hogy egy nő is baromi jó az ágyban, csak hát nem modell alkat. Egyébként az átlagos nők 1000X jobbak az ágyban mint a csinibabák, ez meg tapasztalat, de szerintem ezt bármelyik férfi alátámassza. Ellenben a cicababákra bukik a fél világ.
Jó szexpartner? Technika, nagy méret, izmos test, sárm? Vagy így egyben? Ezek a férfiak meg falják a nőket, az átlag nő ezeknél a pasiknál már nincs képben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!