Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jövőre szeretném elhagyni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőre szeretném elhagyni az országot. De addig is igényem van a párkapcsolat fizikai részére. Mi a megoldás erre?

Figyelt kérdés

Szerintem társkeresőn való ismerkedés (vagy akár nem társkeresőn) így nem lenne korrekt. Semmiképp sem szeretnék párban menni, tehát még az sem opció, hogy megismerkedek valakivel és velem jön. Ez teljesen kizárt.

Viszont elég magas a libidóm, igényem van a szexuális kapcsolatra, fizikai érintésre stb.

Viszony és hasonló szerető kereső oldalon idős, igénytelen férfiak keresnek szeretőt, az kizárt.

Szórakozóhelyeken 16-20 év az átlag életkor.

Én 33 éves vagyok.

júl. 20. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10. Jól jönne egy ingyen p*na minden felelősség nélkül mi? :D Csak a desszert! :D Szerintem hosszú a sor hogy odaérj! ;)
júl. 20. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 Milyen érdekes, hogy a kérdezőbe nem kötsz bele, mert ő nő..
júl. 20. 14:52
 13/15 anonim ***** válasza:
13 Biztos vagy benne? 33 éves nő itt keresgél? Ha pedig nő miért nincs senkije? Nem talál senkit aki megfelel kényes ízlésének "igénytelen férfiak keresnek szeretőt". Ebből az jön le hogy a hölgy nem feltétlenül főnyeremény.
júl. 20. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Tinder? Konkrétan erre találták ki.
júl. 20. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
13. Kötözködöm? Szerintem totál égő egy ilyen kérdésnél jelentkezni, hogy "ÉN". Az meg nem az én hibám hogy valaki felül egy ilyen buta kérdésnek, egyébként kifejtettem a véleményemet úgy is ha komolyan venném, úgy is ha nem.
júl. 20. 16:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!