Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom meddig bírom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom meddig bírom a munkahelyi körülményeket, de a férjem azt mondta ha felmondok akkor költözzek is el. Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
A jelenlegi munkahelyemen napi szinten piszkálásnak vagyok kitéve, ezért már undorral járok be. Keresek másik munkahelyet gőzerővel, de eddig még semmi nem jött össze. Legszívesebben már felmondtam volna, de mikor említettem a férjemnek a felmondást azt mondta, hogy akkor költözzek el itthonról, mert ő nem fog eltartani senkit.Nem tudom mikor találok másik munkahelyet. Vagy valóban el kellene költöznöm arra az időre? De akkor mi lesz a kapcsolatunkkal? Szóval teljesen patthelyzet.
2024. ápr. 30. 10:31
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
94%
Válj el a férjedtől mielőbb!
2024. ápr. 30. 10:33
 2/37 anonim ***** válasza:
64%
Hol éltek? Van ahol nehezebb munkát találni.
2024. ápr. 30. 10:37
 3/37 anonim ***** válasza:
98%
Keress jobban munkát meg új pasit is.
2024. ápr. 30. 10:38
 4/37 anonim ***** válasza:
98%
Keress másik melót! És ahogy találtál, utána hagyd ott ezt a fszkalapot!
2024. ápr. 30. 10:45
 5/37 A kérdező kommentje:
Keresem a munkát, de vagy nincs felvétel, vagy visszajeleznek, nem engem választottak, de olysn is volt hogy behívtak interjúra és azóta semmi.
2024. ápr. 30. 10:47
 6/37 anonim ***** válasza:
98%
Más munkahely, lakhely és pasas kéne neked.
2024. ápr. 30. 10:47
 7/37 anonim ***** válasza:
98%
A pasit mindenképp cseréld le. Munka meg biztos lesz előbb-utóbb.
2024. ápr. 30. 10:49
 8/37 anonim ***** válasza:
89%

Azért az nagyon nem mindegy, hogy egyáltalán meg tudnátok-e élni ketten egy fizetésből, mert nem ez a jellemző a magyar társadalomra.

Amit a férjed mondott ettől függetlenül elég durva hozzáállásra utal a részéről. Nem igazán látszik úgy, hogy bármennyire is érdekelné a lelki állapotod.

Esetleg átmenetileg keress valami olyan munkát, aminek nem sok köze van ahhoz, amit most csinálsz. Eladót, gyári munkást, stb. általában szoktak keresni elég sok helyen.

2024. ápr. 30. 10:59
 9/37 anonim ***** válasza:
6%

Mondj fel, de ha ő is megteszi, együtt élhettek hippi-életmódot.

Vagy ő ne mondjon fel? Végül is ő a rabszolga...

2024. ápr. 30. 11:13
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Fickóként is egyetértek a többiekkel. Előbb a férjedet tedd lapátra és kezdj teljesen új életet vagy viselkedésére felhívva a figyelmet legalábbis oszd ki. Igazából már abban a pillanatban ki kellett volna osztanod, hogy hogyan mondhat ilyet a feleségének. Persze megértem, ha tényleg nincs annyi pénz és a munkanélküli járadék is kevés lehet, de akkor-sem így beszélek erről a párommal!
2024. ápr. 30. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!