Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom meddig bírom a munkahelyi körülményeket, de a férjem azt mondta ha felmondok akkor költözzek is el. Mi lehet a megoldás?
Ugyanez a helyzet a párommal. Ő a férfi. Annyira utal már bejárni, hogy borzalom. Folyamatosan stresszel.
Mondtam neki, hogy jöjjön el, szívesen eltartom magunkat, amíg munkát keres, de ne stresszeljem, mert art az egeszsegenek. Szerintem egy normális kapcsolat itt kezdődik (és mi még csak házasok sem vagyunk)…
Keress új munkahelyet, és válj el tőle!
Gusztustalan megnyilvánulás egy férjtől ez.
Van megtakarításod?
Ha van félretett pénzed és normálisan be vagy jelentve, akkor kapnál pár hónapig ellátást, nem a férjed tartana el.
Többieknek igaza van, ne csak munkát cserélj, hanem férjet is!
16.
Na ja, egy olyanra cserélje, aki szintén segíjen van. A helyi kisebbségi telepről bőséggel válogathat.
18.
Ez nem ezen múlik. Ha éhbért fizetnek (és Magyarországon ez igen gyakori, sőt vidéken szinte más nincs is), akkor nem nagyon fog tudni félretenni.
Az a helyzet, hogy a másik munkahelyeden is nonstop piszkálni fognak. Akárhová mész, mindenhol lesz legalább 1 ember, aki puszta szórakozásból kikészít. Hatékonyabb, ha megtanulsz kiállni magadért.
A férjed meg nem valami támogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!