Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom meddig bírom a munkahelyi körülményeket, de a férjem azt mondta ha felmondok akkor költözzek is el. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
A jelenlegi munkahelyemen napi szinten piszkálásnak vagyok kitéve, ezért már undorral járok be. Keresek másik munkahelyet gőzerővel, de eddig még semmi nem jött össze. Legszívesebben már felmondtam volna, de mikor említettem a férjemnek a felmondást azt mondta, hogy akkor költözzek el itthonról, mert ő nem fog eltartani senkit.Nem tudom mikor találok másik munkahelyet. Vagy valóban el kellene költöznöm arra az időre? De akkor mi lesz a kapcsolatunkkal? Szóval teljesen patthelyzet.2024. ápr. 30. 10:31
21/37 anonim válasza:
Mekkora bunkó, kicsit sem szeret teged.
Máskülönben azt mondaná, hogy az egészséged fontosabb, mondj fel,amíg találsz mást megoldjátok..
22/37 anonim válasza:
21.
Az éhenhalás amúgy egészségesebb, mint a munkahelyi stressz?
23/37 anonim válasza:
Nem volt szó ilyenről, hogy éhen halnának ha felmond. Ha mégis ez a helyzet, a pasi akkor is egy oltári nagy bunkó, hogy ilyen stílusban kommunikál erről.
24/37 anonim válasza:
Mindkettőt lecserélni. Rögtön jobb életed lesz.
Aki ennyire nem támogató azzal hogy kerültél egyáltalán házasságba?
25/37 anonim válasza:
Én is egyrészről azért léptem ki 19-ben előző munkahelyemről, mert nem volt jó a főnökség és az egyik ember szószkeverő volt. Másrészről nem volt jó a munka sem és már nem akartam azt. (Közben tanultam mást.) Éreztem a hívószót, sikerült, végig sem kellett kapnom a járadékot utána. Úgyhogy ilyet ne szóljunk, hogy csak ezért ne lépjen ki. Van az az állapot, csak érezni kell azt a hívószót és kellenek körülmények.
26/37 anonim válasza:
Barátnőmet eltartottam amikor államvizsgázott meg utána is nyáron vagy amikor munkahelyet váltott nem egyszer. Ez egy féreg! Szakíts meg vele minden kapcsolatot! Nem is értem hogyan mehettél hozzá feleségül!
27/37 anonim válasza:
Keresnék egy másik munkahelyet és elköltöznék a férjemtől, de szó nélkül.A váláshoz meg nektek túl sokat nem kell beszélgetni.Az ilyen az nem férfi.
28/37 anonim válasza:
Egyéb iránt a férjednek kötelessége jogilag is eltartani, mivel házasok vagytok és ott vagyonközösség van.Azt kérdezd meg tőle, minek írta alá annó az erre irányuló hivatalos "szerződést", ha erre nem hajlandó.
29/37 anonim válasza:
Valahol meg lehet érteni a férjet, hiszen a kérdező keresi egy ideje az új munkát, de nem sikerül. Semmi garancia arra, hogy ha felmond, akkor a közeljövőben lesz másik. Ahogy az se biztos, hogy az jobb lesz.
Az viszont tény, hogy ezt nem így kéne kommunikálnia.
30/37 anonim válasza:
#29 De ha szeretné, akkor azt mondaná, hogy megértem a helyzeted és nagyon sajnállak, de sajnos nem keresek annyit, hogy el tudjalak tartani, amíg nem találsz munkát.Segítek neked egy másikat keresni, addig meg átvészelem veled ezt a rossz munkahelyet és érzelmileg támogatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!