Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsan pénzre lenne szükségem Más megoldást nem találok csak hogy magamból szereztem meg Merre induljak?
"Más megoldást nem találok"
Mi lenne, ha mondjuk elmennél dolgozni?
Ismerek pár ilyen csajt.
Szépek, de ge ci szar csóró életük van.
És pont ahogy te ilyenkorra kB már kajára sincs pénzük.
Holnap meg holnap után van ugye fizu.
És ma még enni kellene 1et.
Én úgy szoktam hogy felhozom, csinálok kaját, befalja a csaj, aztán megdugom, majd adok neki 1 10est hogy vegyen kaját meg pár dolgot otthonra ami kell.
Vagy volt hogy elvittem dugás után venni pár ruhát.
De ez mindenkinek megéri, mert neki lesz 1 kis pénze, pár órára kedvesek vele... Én meg dughatom a tini puniját.
6. Mekkora egy nyomorék vagy..
Kérdező, menj dolgozni! Én is így tettem!
24/N
8 nem.
De a környékemen már ismernek engem, hogy nem vagyok hálátlan ha egy szép kis puni megszorul anyagilag.
Meg ugye a csajok is elmondják egymásnak, hogy rendes vagyok, magas meg izmos is, szép lakásom van, csak ugye elmúltam 40.
Ezért normál körülmények közt esélyem sincs felcsipni 18 éves 10 pontost,csak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!