Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsan pénzre lenne szükségem Más megoldást nem találok csak hogy magamból szereztem meg Merre induljak?
Figyelt kérdés
Aki ítélkezni szeretne tekerjen továbbszept. 8. 16:45
11/29 anonim válasza:
#10 A férfiak a 40-es éveikben a legvonzóbbak a nőknek (ha dolgoznak magukon és jól tartják magukat).
12/29 anonim válasza:
11. Ez nem igaz, nekem sosem jöttek be!
24/N
13/29 anonim válasza:
11. Tudom, tapasztalom.
De nem a 18-22éves csajoknak.
14/29 anonim válasza:
13 És akkor cukros bácsit játszol, mert a 28 éves az neked már öreg. Pedig önként jelentkeznének ezek szerint. Beteg vagy agyilag 🤣
16/29 anonim válasza:
14 nem mondtam hogy öreg vagy.
Viszont ismerem magam, elfogadtam és kedvelem így önmagam.
A lehet nem épp hétköznapi szexuális irányultságommal, vágyaimmal együtt.
17/29 Senior Séf válasza:
Amire készülsz, kérdező, azzal csak az a baj, hogy bármikor, ha megszorulsz, emlékezni fogsz, és újra alkalmazod.
18/29 anonim válasza:
9# "Mekkora nyomorék vagy".
De amikor én lefújjolom a kérdezőt, azt meg lepontozzátok! Mert férfi vagyok, gondolom... Eridjetek már...
19/29 anonim válasza:
18. Nem azt pontoztam le, abban maximálisan egyetértek!
20/29 anonim válasza:
Kérdezö, azért leirhattad volna, hogy milyen lehetöségeket tudsz elképzelni, elfogadni? Mennyire van szükséged és milyen határidövel? (Priviben is irhatod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!