Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyorsan pénzre lenne szükségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorsan pénzre lenne szükségem Más megoldást nem találok csak hogy magamból szereztem meg Merre induljak?

Figyelt kérdés
Aki ítélkezni szeretne tekerjen tovább

szept. 8. 16:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
28%
#10 A férfiak a 40-es éveikben a legvonzóbbak a nőknek (ha dolgoznak magukon és jól tartják magukat).
szept. 8. 17:35
 12/29 anonim ***** válasza:
61%

11. Ez nem igaz, nekem sosem jöttek be!

24/N

szept. 8. 17:36
 13/29 anonim ***** válasza:
52%

11. Tudom, tapasztalom.

De nem a 18-22éves csajoknak.

szept. 8. 17:38
 14/29 anonim ***** válasza:
62%
13 És akkor cukros bácsit játszol, mert a 28 éves az neked már öreg. Pedig önként jelentkeznének ezek szerint. Beteg vagy agyilag 🤣
szept. 8. 17:44
 15/29 anonim ***** válasza:
49%
Menj el dolgozni lusta gyerek
szept. 8. 17:47
 16/29 anonim ***** válasza:
16%

14 nem mondtam hogy öreg vagy.

Viszont ismerem magam, elfogadtam és kedvelem így önmagam.

A lehet nem épp hétköznapi szexuális irányultságommal, vágyaimmal együtt.

szept. 8. 17:53
 17/29 Senior Séf ***** válasza:
62%
Amire készülsz, kérdező, azzal csak az a baj, hogy bármikor, ha megszorulsz, emlékezni fogsz, és újra alkalmazod.
szept. 8. 18:51
 18/29 anonim ***** válasza:
10%

9# "Mekkora nyomorék vagy".

De amikor én lefújjolom a kérdezőt, azt meg lepontozzátok! Mert férfi vagyok, gondolom... Eridjetek már...

szept. 8. 19:06
 19/29 anonim ***** válasza:
29%
18. Nem azt pontoztam le, abban maximálisan egyetértek!
szept. 8. 19:20
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö, azért leirhattad volna, hogy milyen lehetöségeket tudsz elképzelni, elfogadni? Mennyire van szükséged és milyen határidövel? (Priviben is irhatod.)
szept. 8. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!