Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal közös ágyban alszunk, ő nagyon könnyen megébred és nem tud visszafeküdni utána. Arra kért, ne keljek ki az ágyból előtte, mert akkor esélytelen, hogy visszaaludjon. Megoldás?
Figyelt kérdés
Engem kicsit idegesít, hogy ha neki 7.30-kor kell kelnie, én meg valami miatt megébredek korábban és kikelnék előbb, nem tudok, mert zavarja, hogy nem együtt kelünk ki az ágyból.dec. 9. 23:22
1/9 anonim válasza:
Szinte érzem ahogy az agysejtjeim pusztulnak tőled.
3/9 anonim válasza:
Ahogy azt sem varhatja el, hogy ne menj vecere, ugy azt sem, amennyiben csondben vagy es nagy vilagossagot se csinalsz, hogy ki ne kelj az agybol. Ha alvasproblemaja van, elso korben fuldugoval, szemtakaroval probalja magat nyugalomban tartani.
4/9 anonim válasza:
Bocs, de azért a lófaxnak is van vége. WC-re amúgy kimehetsz?
Én tuti nem bámilnám a plafomt, ha előbb ébredek, hanem mennék csinálni a dolgom. Nyilván figyelnék arra, hogy a másik tudjon még alidni nyugiban (nem kapcsolnám fel a nagylámpát, nem zörögnék stb.), de nehogy már ő írja elő, hogy mikor keljek fel. Ez nonszensz.
5/9 anonim válasza:
Külön ágy vagy akár szoba, nincs mese. Sok pár alszik így, és sokan esküsznek rá, hogy jobb.
Én is mindig felébredek, ha a párom felkel az ágyból, bevallom, előfordult, hogy idegesített, de még soha, még csak eszembe se jutott azt mondani neki, hogy addig ne keljen fel, míg én alszok...
7/9 anonim válasza:
Külön szoba, mi kezdetektől így alszunk, mert különböző igényeink vannak alvás terén.
Teljesen jól működik, mindenki ki tudja pihenni magát.
8/9 anonim válasza:
Használjon füldugót. 🤷♀️ nevetséges elvárni ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!